Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξένες στο ίδιο πλατό οι δυο Ημαθιώτισσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» του καναλιού «Ε» εμφανίστηκε την προηγούμενη Κυριακή η Μακροχωρίτισσα τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα όπου και παρουσίασε το καινούριο της τραγούδι «Γίνεται αν το σκεφτείς». Η Χριστίνα έφτασε στο πλατό, όπως είπε, κατευθείαν από το Ναύπλιο όπου και πραγματοποιεί εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και έκλεισε την εκπομπή με το καινούριο κομμάτι αλλά και με παλιότερες επιτυχίες. Εκεί φυσικά ήταν και η Όλγα Λαφαζάνη...
η Αλεξανδρινή δημοσιογράφος που συμπαρουσιάζει την εκπομπή με Καραβάτου, Κατσούλη και Μακαλιά. 
Και ενώ όλοι περιμέναμε μια χαρούμενη συνάντηση των δυο κοντοχωριανών που βρέθηκαν στα ξένα, αντ' αυτού διακρίναμε μια κρυάδα στη σχέση των δυο κοριτσιών. Γενικότερα το Χριστινάκι είχε μια... δυσανασχέτηση στο ύφος της, ωστόσο έκανε κάποιες προσπάθειες να δείξει πως το διασκεδάζει, πλησιάζοντας την Κατερίνα Καραβάτου για λίγο χορό, αλλά με την Όλγα στην αρχή ούτε βλέμμα! 
Συμβαίνει άραγε κάτι στις σχέσεις των δυο επιτυχημένων και πανέμορφων κατά τα άλλα γυναικών; Μήπως το Χρισινάκι ήταν απλά κουρασμένο ή μήπως ήταν στραβωμένο που εμφανίστηκε τα τελευταία 5 λεπτά; Εμείς πάντως είμαστε στραβωμένοι, καθώς επέλεξαν την Κολέτσα να κλείσει την τελευταία εκπομπή στο στούντιο, αντί να μας την εμφανίσουν σήμερα από την παραλία!





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ