Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για λίγες μέρες ακόμα: Κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ στα Lipogen Βέροιας με -40% στην Anti-cellulite treatment

-ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
-ΕΩΣ 30/5/2015 ΕΚΠΤΩΣΗ 40%

Πως οι ραδιοσυχνότητες «χτυπούν» την κυτταρίτιδα; Ελάτε στα LIPOGEN Βέροιας, απολαύστε την επαναστατική θεραπεία και μέχρι τις 30/5 και επωφεληθείτε έκπτωση 40%!!! Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς είναι το χαλαρό δέρμα που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα...
Υπολογίζεται ότι οκτώ στις δέκα γυναίκες εμφανίζουν κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο του σώματός τους. Οι παράγοντες που ενοχοποιούνται εκτός από την καθιστική ζωή, είναι η κακή διατροφή αλλά και η κληρονομικότητα.
Σήμερα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, καινούργιες μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους. Μία από τις αποτελεσματικότερες λύσεις στο επίμονο πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης είναι η θεραπεία Anti-cellulite treatment RF που βοηθάει στην επίτευξη μιας πιο αδύνατης σιλουέτας και πιο σφιχτού σώματος, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση και στερήσεις. Οι ραδιοσυχνότητες και το cavitation είναι πλέον πολύτιμοι σύμμαχοι στην υπηρεσία της αισθητικής.
Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων και cavitation στα χέρια μια έμπειρης αισθητικού δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε βαθιά και μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος και μείωση της ορατής κυτταρίτιδας. Μέσω της διοχέτευσης ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και παράγεται κολλαγόνο άμεσα και κυρίως ανώδυνα, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος. Η ελεγχόμενη θερμότητα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και παράλληλα συμβάλλει στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε την ειδική κεφαλή του cavitation προκαλώντας την ομαλοποίηση και μείωση του όγκου των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και την ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) σε περιοχές με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εμφανίζεται η κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος.
Η Anti-cellulite treatment είναι μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία που οι ασθενείς την περιγράφουν ευχάριστη και χαλαρωτική. Οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στο δέρμα.
Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου δυο φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από το πρόβλημα. Έπειτα από 3-4 συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και λειαίνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού.
Το δέρμα γίνεται σφιχτό, σφριγηλό, ανακτά την ελαστικότητά του...

Lipogen Βέροιας, Βενιζέλου 31
τηλ. 2331020613-20623

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ