Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Παλαιμάχων Βέροιας

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια και ειδικά τον πρόεδρό της κ. Καρυπίδη Θεοδώρο για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να τελεστεί ο αγώνας των παλαιμάχων με την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων Θεσσαλίας, αλλά και για την προσφορά του γεύματος στο κέντρο «Φλαμουριές». Ο κ. Καρυπίδης αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη, το άριστο κλίμα και τη νέα νοοτροπία που φέρνει στη «Βασίλισσα του Βορρά».
Επίσης, ευχαριστούμε: τους ένθερμους οπαδούς της «Βασίλισσας» κ. Κανδύλα Στέλλιο και κ.Κ ουτόβα Νίκο για την προσφορά παραδοσιακών γλυκισμάτων στους παίκτες των δύο αποστολών, τον Δήμο Βέροιας (ΚΑΠΑ) και την ΕΠΣΗ για την αθλοθέτηση των αναμνηστικών κυπέλλων του αγώνα, τους διαιτητές Σιουκιούρογλου Χαράλαμπο και Ευτύχη και Δέλλα Γιάννη, καθώς και τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Τόπη.

Τέλος, ευχαριστούμε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟΡΓ (σύλλογος στον οποίο είναι πρόεδρος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Χωματάς Θύμιος) που εντυπωσίασε με την παρουσία του στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο και τον καλεί την νέα αγωνιστική περίοδο να σταθεί μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης μας «Βασίλισσας του Βορρά».

Για το Δ.Σ.
Δημήτρης Παπατζίκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ