Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χόρευαν επάνω στις οροφές των αυτοκινήτων στην Φυτειά Ημαθίας!!!

ΠΗΡΕ «ΦΩΤΙΑ»... Η ΦΥΤΕΙΑ!
Ένα εκπληκτικό και εκτός ορίων πάρτι διοργανώθηκε την προηγούμενη Τρίτη, παραμονή της 25ης Μαρτίου στην Φυτειά Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, το καφέ μπάρ «Πλατεία», υποδέχτηκε το ανατρεπτικό δίδυμο της νυχτερινής διασκέδασης, Γιώργο Δάρλα και Θέμη Γαγάκα. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά ο «Βεροιώτης»...
η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο», με το κέφι να απογειώνεται στα ύψη. Πλήθος κόσμου από το χωριό, αλλά και από τις γύρω περιοχές, παρευρέθηκαν στο συγκεκριμένο event, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μετά τις 2 τα ξημερώματα, όλοι οι συντελεστές του μαγαζιού βγήκαν έξω στους δρόμους και χόρευαν ακόμα και επάνω στις οροφές των αυτοκινήτων. 
Στην διπλανή φωτογραφία βλέπετε τους δυο celebrities παρέα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Γιώργο Τσιμπούλα ενώ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της βραδιάς έπαιξε και η Έλενα Ανδρεανίδου. Η βραδιά ήταν ονειρική και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι τρεις άντρες ευχαρίστησαν από καρδιάς όσους επέλεξαν την Φυτειά για την διασκέδασή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο μεγάλο event. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ