Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

"Παγώνουν" οι μισθοί των τραπεζικών υπαλλήλων για δύο χρόνια

Το «πάγωμα» των μισθών των τραπεζικών υπαλλήλων για δύο χρόνια, μέχρι το Δεκέμβριο του 2013 , συμφώνησαν ο Εργοδοτικός Σύνδεσμος Τραπεζών και... η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ). Η συμφωνία για ανανέωση των συλλογικών συμβάσεων προνοεί επίσης μετατροπή του ταμείου φιλοδωρήματος σε ταμείο προνοίας.Επίσης, συμφωνήθηκε η μείωση των κλιμάκων μισθοδοσίας των νεοεισερχομένων υπαλλήλων. Εκπρόσωποι των τραπεζών ανέφεραν ότι η συμφωνία στέλνει το μήνυμα της εργατικής ειρήνης στον κλάδο, αλλά και το μήνυμα ότι «ενώνοντας δυνάμεις δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπιστούν καλύτερα οι προκλήσεις».
Ο πρόεδρος της ΕΤΥΚ Λοΐζος Χατζηκωστής χαρακτήρισε την συμφωνία ισορροπημένη. Ανέφερε δε ότι εργαζόμενοι και τράπεζες «βρίσκονται στο ίδιο καράβι και, όταν αυτό αντιμετωπίζει πρόβλημα, οφείλουν όλοι να αγωνιστούν για το σώσουν».

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ