http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας - Διασωληνώθηκε στην εντατική

Ανάρτηση στα social media στην οποία κάνει λόγο για «πολύ κρίσιμη κατάσταση» του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια έκανε ο γιος του Χρήστος το πρωί της Δευτέρας (24/2). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος νομικός έχει διασωληνωθεί στην εντατική! Είναι γνωστό, ότι ο Αλέξης Κούγιας πάσχει από καρκίνο και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν μακριά από το γραφείο του. 

Σε δήλωση την οποία συνυπογράφει με την αδερφή του, Μάιρα, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα».

«Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, είναι μια καθημερινή εναλλαγή συναισθημάτων. Εκείνο που έβαλα στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή είναι να μη σταματήσω να κάνω αυτά που αγαπάω και είναι η καθημερινότητά μου. Για εμένα δεν είναι κάτι περίεργο, ούτε κάτι που πρέπει να χειροκροτήσεις. Για εμένα είναι στάση και φιλοσοφία ζωής να συνεχίσω να κάνω αυτό που θέλω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παιδιών του Αλέξη Κούγια:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του πατέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες.

Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας και να μη μας πιέζετε να κάνουμε δηλώσεις επί του θέματος στην τηλεόραση. Περιμένουμε έστω και τώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες να δείξετε σεβασμό στην οικογένειά μας και στα κοντινά πρόσωπα του πατέρα μας.

Χρίστος Κούγιας & Μάιρα Κούγια».

2 σχόλια:

  1. Στη δουλεια του ο καλυτερος που περασε απο την χωρα. Στα παιδιά του αψογος, και μετα τον πρωτο καιρο του χωρισμου του και με την πρώην συζυγό του τα πηγε μια χαρα. Οταν μιλουσε για πολιτικα και κοινωνικα θεματα τον άκουγες με ενδιαφέρον είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες. Μόνο στο ποδόσφαιρο τα έκανε μπάχαλο με αποτέλεσμα να εκτίθεται χωρίς λόγο. Ευχομαι τα καλυτερα , μακαρι να τα καταφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά του,του εύχομαι τα καλύτερα,καλός στην δουλειά του,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ