Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια τίμησε την Ολυμπιακή Φλόγα

Με την δέουσα λαμπρότητα, η πόλη της Βέροιας υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα, στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «PARIS 2O24». Για περίπου μια ώρα, η Αστυνομία έκλεισε τους κεντρικούς δρόμους (Mητροπόλεως, Βενιζέλου και Ελιάς), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διέλευσή της.


Μαζί με τους Βεροιώτες λαμπαδηδρόμους, την Βίκυ Πανετσίδου, την Έλσα Παπαδοπούλου, την Σοφία Υφαντίδου και τον Άγγελο Αποστολίδη, δεκάδες παιδιά, όλων των ηλικιών, συνόδευαν τους αθλητές και απέδωσαν τιμή στην Φλόγα που θα φωτίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Παρά την βροχή και το κρύο, αρκετοί συμπολίτες μας βγήκαν στους δρόμους για να παρακολούθησαν την Λαμπαδηδρομία και έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα κινητά τους.


2 σχόλια:

  1. Η Ολυμπιακή Φλόγα περιέχει τοποθέτηση προϊόντος!

    Κοκακολα,βιζα,τουοτα,αρμπιενμπι,ιντελ,πανασονικ,σαμσουνγκ,αλιμπαμπα και καμια 40αρια ακομη.
    Μέσα στο πνεύμα του ολυμπισμού, όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα γνώριζε ο Βικέλας οτι η αναβίωση των αγώνων, θα ήταν οικονομική δημοπρασία για το πατροναρισμα τους απο παγκόσμιους σπονσορες,το 1896 θα διοργάνωνε πρωτάθλημα τάβλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ