Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Τριπόταμο επισκέφθηκε η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Μακροχωρίου

Την Τετάρτη, 16-04-2024, η Περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Μακροχωρίου υλοποίησε δράση στη παραποτάμια περιοχή του ποταμού

Τριπόταμου Βέροιας. Συγκεκριμένα, οι «Φυσιοδιασώστες» του σχολείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Τριποτάμου Βέροιας πραγματοποιήσανε εθελοντικό καθαρισμό μέρους της παραποτάμιας περιοχής, ενώ συγχρόνως είχανε την ευκαιρία να αποκτήσουνε σημαντικές γνώσεις τόσο για το ποτάμι, όσο και για την ιστορία του τόπου μας γενικότερα.

«Θα θέλαμε εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου μας, της υπεύθυνης του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Τσουλτσίδου Κωνσταντίας, των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών Χατζηγεωργίου Χριστίνας και Πουλιόβαλη Γιάννη αλλά και των μαθητών που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς τους κυρίους Παπακανάκη Πάρη και Ασλάνογλου Νίκο για την συμβολή τους στην εξαιρετική περιήγησή μας δίπλα στο ποτάμι! Μαθητές και εκπαιδευτικοί αποκομίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστρέψαμε με την ευχή-υπόσχεση για μια μελλοντική συνεργασία!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του η διεύθυνση του σχολείου.







2 σχόλια:

  1. Το 66 παιδιά, εκεί χρειάζεται δράση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπες 66 και θυμήθηκα, τι καθαρό που ήτανε κάποτε, εκεί έμαθα να κολυμπάω

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ