Επίσημο! Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας ο Καλογερόπουλος
Ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς, με μακροχρόνια εμπειρία σε μάχιμες υπηρεσίες αναλαμβάνει το τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Μετά την αποστρατεία του ταξιάρχου Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος για τρία ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση, ο Ανδρέας Καλογερόπουλος αναλαμβάνει την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή.
Είναι πολύ σημαντικό για την Ημαθία, το νευραλγικό αυτό πόστο να το αναλάβει ένας άνθρωπος, όπως ο Ανδρέας Καλογερόπουλος, που έχει ζήσει σ' αυτήν την περιοχή, έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα και γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και τα σημαντικά προβλήματα των τριών δήμων (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια).
Το έργο του κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις. Τόσο σε θέματα εγκληματικότητας, όσο και σε θέματα τροχαίας. Να θυμίσουμε πως κατά το παρελθόν, είχε διατελέσει διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο επιτελείο της Α.Δ. Ημαθίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου 2025 στο λιμάνι της Μηλίνας, στον Παγασητικό κόλπο, ένας άνδρας 61 ετών. Ο άτυχος
-
Σε ποιες περιοχές κινείται Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στους κατοίκους
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο Ευθύμιος Φωστηρόπουλος. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2025 και ώρα
-
Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Iουλίου, στο 208ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κοζάνη
-
Με τον πιο τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές για έναν 61χρονο από την Ημαθία, ο οποίος επισκέφθηκε το Πήλιο και πιο συγκεκριμένα την
-
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Δημήτριο
-
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Ιουλίου 2025, σε περιοχή με
-
Τους έπιασαν «στα πράσα» Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής 13 Ιουλίου 2025
-
Μια μικρή αποικία - Εκατοντάδες οικογένειες διαθέτουν εξοχικά με τροχόσπιτα, προκάτ και πάνελ σπίτια
-
Το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής. Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο
AΞΙΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιναι η καλυτερη επιλογη! ο χρυσοχοιδης 5 φορες στο υπουργειο προστασιας ξερει να κρινει και να βαζεις τους καταλληλους στις πιο δυσκολες θεσεις. καλη επιτυχια Ανδρεα σε περιμενει δυσκολη δουλεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαθίστε ρε παιδιά να δούμε το έργο του και μετά τον εκθειάζουμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια ζωή στον ίδιο νομό Ημαθίας, και στο ίδιο κτήριο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ.
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έργο και η προσφορά του, θα κριθεί, όχι σήμερα, αλλά εν καιρώ. Υποτίθεται ότι υπάρχει περιπολία στους δρόμους της Βέροιας, αλλά δεν βλέπουμε περιπολικό, ούτε με κιάλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤαλαιπωρήθηκε πολύ με τις μεταθέσεις....από όροφο σε όροφο ...πραγματικά είναι να γελάς!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥ
Διαγραφήο καλύτερος Άνθρωπος και Επαγγελματίας μπράβο του
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα του πάρουμε μια πάστα
ΔιαγραφήΜπον Μπιβέρ τύπος με πολύ ωραίο ντύσιμο και στυλ. Πιστεύω θα φέρει νέο αέρα στην Αστυνομία και θα την εκσυγχρονίσει
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια χαρά είναι ο καλογεροπουλος….ας δώσει λίγακι προσοχή στην τροχαία της Βέροιας γιατί έχει καναντησει ταμίας κ εισπράκτορας του δήμου η συγκεκριμένη υπηρεσία .Κάντε κ λίγο κρατει με τις κλήσεις ,τροχαία δεν είναι μόνο πρόστιμα
ΑπάντησηΔιαγραφή