Επίσημο! Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας ο Καλογερόπουλος
Ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς, με μακροχρόνια εμπειρία σε μάχιμες υπηρεσίες αναλαμβάνει το τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Μετά την αποστρατεία του ταξιάρχου Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος για τρία ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση, ο Ανδρέας Καλογερόπουλος αναλαμβάνει την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή.
Είναι πολύ σημαντικό για την Ημαθία, το νευραλγικό αυτό πόστο να το αναλάβει ένας άνθρωπος, όπως ο Ανδρέας Καλογερόπουλος, που έχει ζήσει σ' αυτήν την περιοχή, έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα και γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και τα σημαντικά προβλήματα των τριών δήμων (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια).
Το έργο του κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις. Τόσο σε θέματα εγκληματικότητας, όσο και σε θέματα τροχαίας. Να θυμίσουμε πως κατά το παρελθόν, είχε διατελέσει διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο επιτελείο της Α.Δ. Ημαθίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο
-
Αχ Αννούλα του χιονιά... Χρόνια πολλά σε όλες! Της Αγίας Άννης σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και αρκετές είναι οι
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Χρόνια πολλά Νίκο, Νίκη και Νικολέτα! Του Αγίου Νικολάου σήμερα, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της
-
Καθημερινή ενημέρωση με ειδικό banner από την ΕΛ.ΑΣ. Ειδικό banner με συγκεντρωτικούς πίνακες, με αφορμή τις έκτακτες
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας





AΞΙΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιναι η καλυτερη επιλογη! ο χρυσοχοιδης 5 φορες στο υπουργειο προστασιας ξερει να κρινει και να βαζεις τους καταλληλους στις πιο δυσκολες θεσεις. καλη επιτυχια Ανδρεα σε περιμενει δυσκολη δουλεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαθίστε ρε παιδιά να δούμε το έργο του και μετά τον εκθειάζουμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια ζωή στον ίδιο νομό Ημαθίας, και στο ίδιο κτήριο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ.
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έργο και η προσφορά του, θα κριθεί, όχι σήμερα, αλλά εν καιρώ. Υποτίθεται ότι υπάρχει περιπολία στους δρόμους της Βέροιας, αλλά δεν βλέπουμε περιπολικό, ούτε με κιάλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤαλαιπωρήθηκε πολύ με τις μεταθέσεις....από όροφο σε όροφο ...πραγματικά είναι να γελάς!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥ
Διαγραφήο καλύτερος Άνθρωπος και Επαγγελματίας μπράβο του
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα του πάρουμε μια πάστα
ΔιαγραφήΜπον Μπιβέρ τύπος με πολύ ωραίο ντύσιμο και στυλ. Πιστεύω θα φέρει νέο αέρα στην Αστυνομία και θα την εκσυγχρονίσει
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια χαρά είναι ο καλογεροπουλος….ας δώσει λίγακι προσοχή στην τροχαία της Βέροιας γιατί έχει καναντησει ταμίας κ εισπράκτορας του δήμου η συγκεκριμένη υπηρεσία .Κάντε κ λίγο κρατει με τις κλήσεις ,τροχαία δεν είναι μόνο πρόστιμα
ΑπάντησηΔιαγραφή