Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημο! Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας ο Καλογερόπουλος


Ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς, με μακροχρόνια εμπειρία σε μάχιμες υπηρεσίες αναλαμβάνει το τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.

Μετά την αποστρατεία του ταξιάρχου Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος για τρία ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στην συγκεκριμένη θέση, ο Ανδρέας Καλογερόπουλος αναλαμβάνει την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ημαθία, το νευραλγικό αυτό πόστο να το αναλάβει ένας άνθρωπος, όπως ο Ανδρέας Καλογερόπουλος, που έχει ζήσει σ' αυτήν την περιοχή, έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα και γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και τα σημαντικά προβλήματα των τριών δήμων (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια).

Το έργο του κρίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις. Τόσο σε θέματα εγκληματικότητας, όσο και σε θέματα τροχαίας. Να θυμίσουμε πως κατά το παρελθόν, είχε διατελέσει διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ενώ τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο επιτελείο της Α.Δ. Ημαθίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η σύζυγός του, κ. Σοφία Γαϊτανίδου, είναι διοικήτρια της Σχολής Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα και στις πρόσφατες κρίσεις προήχθη και η ίδια στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.


13 σχόλια:

  1. Ειναι η καλυτερη επιλογη! ο χρυσοχοιδης 5 φορες στο υπουργειο προστασιας ξερει να κρινει και να βαζεις τους καταλληλους στις πιο δυσκολες θεσεις. καλη επιτυχια Ανδρεα σε περιμενει δυσκολη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθίστε ρε παιδιά να δούμε το έργο του και μετά τον εκθειάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωή στον ίδιο νομό Ημαθίας, και στο ίδιο κτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έργο και η προσφορά του, θα κριθεί, όχι σήμερα, αλλά εν καιρώ. Υποτίθεται ότι υπάρχει περιπολία στους δρόμους της Βέροιας, αλλά δεν βλέπουμε περιπολικό, ούτε με κιάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ταλαιπωρήθηκε πολύ με τις μεταθέσεις....από όροφο σε όροφο ...πραγματικά είναι να γελάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  7. ο καλύτερος Άνθρωπος και Επαγγελματίας μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπον Μπιβέρ τύπος με πολύ ωραίο ντύσιμο και στυλ. Πιστεύω θα φέρει νέο αέρα στην Αστυνομία και θα την εκσυγχρονίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά είναι ο καλογεροπουλος….ας δώσει λίγακι προσοχή στην τροχαία της Βέροιας γιατί έχει καναντησει ταμίας κ εισπράκτορας του δήμου η συγκεκριμένη υπηρεσία .Κάντε κ λίγο κρατει με τις κλήσεις ,τροχαία δεν είναι μόνο πρόστιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ