Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος έρχεται στη Βέροια - Θα μιλήσει για το νεο φορολογικό νομοσχέδιο

Την πρωτεύουσα της Ημαθίας θα επισκεφθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ο Γιώργος Γαβρήλος. Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου Βέροιας με θέμα το νεο φορολογικό νομοσχέδιο.

5 σχόλια:

  1. Είμαι περίεργος να δω ποιοι θα πάνε να τον ακούσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να κλείσουμε θέση γιατί θα έχει πολύ κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτήν την εβδομάδα έρχεται ο βουλευτής Αργολίδος να μιλήσει στη Βέροια. Την επομένη εβδομάδα θα μιλήσει στο Ναύπλιο ο Βουλευτής Ημαθίας. Φαντάζομαι ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να διατάξει έρευνα για την 6μηνη διαπραγμάτευση Βαρουφάκη το 2015 που μας χρέωσε 130 δις €;
    Μεγάλη ευαισθησία υπάρχει τελευταία με τις εισαγγελικές έρευνες …. αφού διατάχθηκε να γίνει εισαγγελική έρευνα και για το ρήγμα στο Αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν έφυγε σήμερα το πρωί απο το σπίτι του, είπε την γυναίκα του πάω στην Νότια Μακεδονία για μια ομιλία για το φορολογικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ