Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια το «Καφεκοπτείο Ηλιάδη» - Γλυκιά αμαρτία!

Κάντε χαρούμενα τα παιδιά σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας! Βενιζέλου 8 - Βέροια, τηλ. 2331100888

Απομένουν κάτι λιγότερο από 40 ημέρες για τα Χριστούγεννα, και το μυαλό όλων ταξιδεύει στις πιο όμορφες στιγμές του έτους, εκεί όπου η αγάπη βασιλεύει και ο κόσμος γίνεται πιο γλυκός. Κι αν λόγω της παράδοσης τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες έχουν την τιμητική τους, ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στην... Σοκολάτα!

Ποιος άραγε θα μπορούσε να αποφύγει τον πειρασμό και να μην επισκεφθεί ένα κατάστημα στο κέντρο της Βέροιας που διαθέτει χιλιάδες Σοκολατάκια. 

Ναι, το καφέ «Ηλιάδη» στην οδό Βενιζέλου 8, πέρα από την εξαιρετική ποιότητα του καφέ (δείτε εδώ), γέμισε τις βιτρίνες και τους πάγκους του, με χιλιάδες σοκολατάκια όλων των ειδών δημιουργώντας εορταστική πανδαισία!

Φέτος τα Χριστούγεννα, βάλτε στο σπίτι σας τις πιο γλυκές γεύσεις, δώστε έναν ακόμη λόγο για να είναι πιο χαρούμενα τα παιδιά σας, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και γιατί όχι... γευτείτε κι εσείς τη γλυκιά αμαρτία!

Δείτε τα χιλιάδες Σοκολατάκια που «φωλιάζουν» καθημερινά στο καφέ «Ηλιάδη» και είναι έτοιμα προς κατανάλωση:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ