Quantcast

http://picasion.com/

Βεργώνης: «Ανάμικτα τα συναισθήματά μου στη Βέροια»

Ο Αλέξανδρος Βεργώνης αναμφίβολα ήταν ένα από τα πρόσωπα του αγώνα της περασμένης Παρασκευής μεταξύ Βέροιας και ΑΕΛ. Ο Βεροιώτης συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία της λαρισινής ομάδας αποτελεί ποδοσφαιρικό “τοτέμ” της πρωτεύουσας της Ημαθίας, καθώς γεννήθηκε στη συγκεκριμένη πόλη, ξεκίνησε από αυτή το ποδόσφαιρο, έπαιξε 134 παιχνίδια (πέτυχε 12 τέρματα) διετέλεσε αρχηγός της ομάδας, ενώ πέρυσι ήταν στο τεχνικό τιμ μαζί με τον Δερμιτζάκη που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο 38χρονος συνεργάτης του Παναγιώτη Γκουτσίδη μίλησε στην «Ελευθερία» για τα συναισθήματά του τη στιγμή της αναμέτρησης: “Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματά μου, αφού γνωρίζω τον αγώνα που κάνει η Βέροια για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά γνωρίζω από την άλλη τη νοοτροπία Γκουτσίδη, αλλά και της διοίκησης της ομάδας, που θέλει να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να μη δίνουμε αφορμή για σχόλια. Ελπίζω η Βέροια στα επόμενα παιχνίδια να έχει καλύτερα αποτελέσματα και να πάρει νίκες για τη σωτηρία της”.

Μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας το καλοκαίρι του 2021, ο Αλέξανδρος Βεργώνης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση και τη σεζόν 2021-2022 βρέθηκε στη Βέροια ως συνεργάτης του Παύλου Δερμιτζάκη. Τέλος, είναι πτυχιούχος στη Μαθηματική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ