Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατεδαφίζεται ετοιμόρροπο στην Αγίου Δημητρίου

Εργασίες κατεδάφισης του ετοιμόρροπου κτιρίου επί της οδού Αγίου Δημητρίου 22, θα γίνουν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023. Αποβλέποντας στην
ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων, επί της οδού Αγ. Δημήτριου από τη συμβολή της με τη Λ. Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Έλλης.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Τετάρτη 24-05-2023 από ανατολή έως δύση του ηλίου.

Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα, επίβλεψη και εποπτεία της Τεχνικής Εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΙΟΥΡΑΝΤΑΝΗ Ο.Τ.Ε., που έχει αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών και η προβλεπόμενη σήμανση, καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με ανωτέρω α/α (6) σχετική εγκεκριμένη τεχνική μελέτη, βασισμένα στην ΔΜΕΟ/Ο/613/16-02-2011 (ΦΕΚ 905, τ. Β΄ 20-05-2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!
    ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ . ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχημο, δυστυχώς, θα είναι το νέο κτίριο που θα το αντικαταστήσει, όπως άσχημες είναι και όλες οι πολυκατοικίες που αντικατέστησαν τα παλιά κτίρια του ιστορικού κέντρου...

      Διαγραφή
  2. Με την κατεδάφιση φλερτάρουν το ακίνητο πριν από το φούρνο Φυτίκα ( νομίζω απογόνων Θεμελή ) καθώς και το επικίνδυνο ακίνητο Καραναστάση που δωρήθηκαν στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να μην ανακαινιστεί να γίνει ένα ωραίο σπιτάκι;; Κρίμα γιατι να γκρεμίζονται;; Στο δημόσιο ανείκει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά ακόμη είναι για κατεδάφιση αλλά και για έλεγχο εννοώντας πολλά καταστήματα έχουν γίνει ενώ είναι πυλωτες.. απορώ ειλικρινά πώς δεν τά βλέπουν οι αρμόδιοι φορείς επίσης πολλοί ημιυπαιθριοι χώροι μέσα στην Βέροια έχουν καταπατηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ