Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είπε ο Παπατζίκος για Κάκαλη και Παπαϊωάννου

Για τους θανάτους των Κάκαλη και Παπαϊωάννου μίλησε ο θρύλος της Βέροιας, Δημήτρης Παπατζίκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για Κάκαλη: «Ήρθε μεταγραφή από τον Άρη και αγάπησε τη Βέροια. Δημιούργησε φιλικούς δεσμούς και τους διατήρησε μέχρι τέλους. Θα τον θυμόμαστε όλοι. Συγκλονίστηκα γιατί έκανα παρέα μαζί του. Έκανε παρέα και με τον Σιούτη. Αγαπούσε τον Άρη και γι' αυτό και γύρισε. Μου είχε κάνει και πρόταση να έρθω να δω την ομάδα. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έτρεχε πολύ. Ήταν αγαπητός και χαμογελαστός».


Για Παπαϊωάννου: «Ήταν θρύλος για το ελληνικό παιδί. Έπαιξε με τα τέρατα της Βέροιας και έκανε πολλούς αγώνες κόντρα στην ομάδα. Τον συνάντησα στον ΠΣΑΠ, στην Αμερική. Δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα. Ήταν πειθαρχημένος
».

1 σχόλιο:

  1. Οι Παλαιμαχοι δεν ανηκουν στον πρόεδρο τους ωστε να βαζει προσωπικη του φωτογραφια για να αποχαιρετησει τον Παπαιωαννου. Την προσωπικη του φωτο να την ανεβασει στον δικο του λογαριασμο. Αντε γιατι σαν πολλά να μαζευτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ