Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Παπαϊωάννου - Ποιοι πήγαν στην κηδεία

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον Μίμη Παπαϊωάννου, που «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε ηλικία 81 ετών.

Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις 09:00 το πρωί καλυμμένη με τη σημαία της ΑΕΚ. 

Σε κλίμα συγκίνησης, πλήθος ανθρώπων παρέστησαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της ΑΕΚ, ανάμεσά στους οποίους ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Κώστας Νεστορίδης, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Γιάννης Βούρος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάμπης Νικολάου, ο Θωμάς Μαύρος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μελίνα Αποστολάκη, ο Μίμης Δομάζος και η Πόπη Δομάζου, ο Κώστας Πρέκας και άλλοι.

Στεφάνια για να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της ΑΕΚ έχουν στείλει, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οικογένεια του Στέλιου Σεραφίδη.

Την κηδεία έχει αναλάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ