Quantcast

http://picasion.com/

Κρίμα για το 4ο ΓΕΛ - Ήττα από τα Γιαννιτσά με 2-0 και τέλος το ποδοσφαιρικό ταξίδι

Η εξαιρετική πορεία του 4ου ΓΕΛ Βέροιας στους σχολικούς αγώνες, σταμάτησε αντίπαλο το 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. Το παιχνίδι στη βάση του ήταν ισορροπημένο, ωστόσο η νίκη των μαθητών των Γιαννιτσών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικη. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν το σχολείο της Βέροιας, μπαίνοντας πολύ δυνατά στον αγώνα και ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κοσκερίδη.

Για τα πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα των Γιαννιτσών πίεζε πολύ τους γηπεδούχους και στη συνέχεια το 4ο ΓΕΛ ισορρόπησε και διεκδίκησε με αξιώσεις την νίκη-πρόκριση.

Όσο περνούσε ο χρόνος, όμως, και το γκολ δεν ερχόταν, οι μαθητές της Βέροιας πίεζαν όλο και περισσότερο και όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν χώροι στην άμυνα, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσερρίκου διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Ο “βαρύς” λόγω καιρικών συνθηκών, αγωνιστικός χώρος δεν εμπόδισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από το να προσφέρουν θέαμα, ενώ είχαμε και πολύ δυνατές μονομαχίες.

Στις κερκίδες, επιτέλους, βρέθηκαν φίλαθλοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν και των δύο ομάδων και παρακολούθησαν παρέα την αναμέτρηση. Στο γήπεδο εθεάθη και ο προπονητής των Μικτών Ημαθίας, Μανώλης Γιοβανόπουλος, αφού στο 4ο ΓΕΛ αγωνίζονται παίκτες και της Μικτής Ημαθίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

4ο ΓΕΛ Βέροιας: ΓΩΓΟΣ, ΝΟΥΛΗΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΒΑΡΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ.

Στην αποστολή βρέθηκαν και οι:
ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ, ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΝΤΑΣ, ΟΓΙΑΝΕΛΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ, ΜΠΟΛΑΣ, ΣΤΑΥΡΟ, ΔΕΛΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ, ΜΑΛΟΛΛΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΤΣΕΡΡΙΚΟΥ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΠΙΣΜΙΣΑΚΗΣ.

Στην αποστολή βρέθηκαν και οι:
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΑ, ΤΑΤΑΡΟΥΔΗΣ, ΖΗΜΛΙΔΗΣ, ΤΟΣΙΟΣ.

Δείτε φωτορεπορταζ στο sportsfan.gr 

3 σχόλια:

  1. Τα άξια παιδιά μας φτάσανε μια ανάσα πριν τον τελικό Κεντρικής Μακεδονίας τους αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,όπως και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σ αυτήν την μεγαλειώδη πορεία!Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.Και του χρόνου με υγεία.ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ .ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 4ουΓΕΛΒΕΡΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός να ασχοληθούν επιτέλους και με τα μαθήματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω και εγώ γιατι παραγινε το κακό ...οι απουσίες πάνε σύννεφο...τα δε μαθήματα στον κόκκορα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ