Quantcast

http://picasion.com/

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου απέρριψε εκ νέου την Τετάρτη την προσφυγή της Εύας Καϊλή κατά της απόφασης προφυλάκισής της στο πλαίσιο της έρευνας των βελγικών Αρχών για το σκάνδαλο Qatargate. Την ίδια απόφαση υιοθέτησε και για τον Μαρκ Ταραμπέλα.

Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir, η πλευρά της Εύας Καϊλή δεν παρουσίασε κανένα νέο επιχείρημα ενώπιον του δικαστηρίου, σε αντίθεση με τον Μαρκ Ταραμπέλα ο οποίος προσκόμισε τέσσερα νέα. Η απόφαση, όμως, του δικαστηρίου ήταν κοινή και στις δύο περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου και έκτοτε βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος, όμως, κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι.

Στις 3 Μαρτίου, το Εφετείο αποφάσισε την παράταση της κράτησής τόσο της Καϊλή όσο και του Ταραμπέλα, επιβεβαιώνοντας την προγενέστερη απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου. Αμφότεροι είχαν προσφύγει κατά της απόφασης αυτής.

5 σχόλια:


  1. αφου τον εναν τον εχεται εξω ,απο την ευα ,τι τρομο εχουν και δεν την
    αφηνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katse mesa mori linatsa. Thes k fos. Uusst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε το παιδί της δεν σκέφτηκε όταν τα πιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν άτυχη, πιαστηκε στο Βέλγιο! Αν την συνελάμβαναν εδώ, τώρα θα έκανε διακοπές στη Μύκονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι προσπαθείς κούκλα μου ...καταβροχθισες λεφτά κάτσε στην στενή να δεις τι ωραία είναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ