Quantcast

http://picasion.com/

Ο Michael Jordan κοσμεί το 5ο ΓΕΛ

Το 5ο ΓΕΛ αλλάζει καθώς ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών κοσμεί πλέον το γυμναστήριό του. Αναλυτικά το μήνυμα του 5ου ΓΕΛ για την αποτύπωση του θρυλικού Michael Jordan:

«Ένα νέο έργο-στολίδι προστέθηκε στο σχολείο μας και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. Έπειτα από πρόταση του γυμναστή κ. Πασχούλα, μια μαθήτρια της Α' Λυκείου, η Αναστασία Συμεωνίδου έκανε μια ευχάριστη επέμβαση στην όψη του γυμναστηρίου μας, με τη βοήθεια του πατέρα της, ζωγραφίζοντας έναν παίκτη μπάσκετ. 

Είναι προς τιμήν της το ότι αφιέρωσε τον χρόνο της ώστε να δώσει νέα πνοή στο σχολικό περιβάλλον. Υπήρχε ήδη μια προεργασία στον χώρο, η οποία όμως ήταν ημιτελής και χρειαζόταν οπωσδήποτε περιποίηση. 

Η εργασία ολοκληρώθηε στις 28/01/23 και ο ενθουσιασμός όλων μας ήταν εμφανής. Ως μαθητές του σχολείου θεωρούμε ότι τέτοιες δράσεις δείχνουν διάθεση για βελτίωση και αποτελούν έναυσμα για περαιτέρω καλλιτεχνικές δημιουργίες.

2 σχόλια:

  1. Τι άλλο θα σκεφτούμε για να προβληθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προηγούνται οι Έλληνες μπασκετμπολίστες που άφησαν εποχή όπως ο Γκάλης και πολλοί άλλοι, μάλλον οι εκπαιδευτικοί σας το μόνο που ήθελαν ήταν άλλη μία προβολή του δήθεν έργου τους, με ότι θέμα και αν ήταν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ