Quantcast

http://picasion.com/

Παράταση προθεσμιών υποβολής αιτήσεων για τα Προγράμματα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώνει ότι έχει δοθεί παράταση στις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τα τρία (3) προγράμματα κατάρτισης που υλοποιεί ως Δικαιούχος στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020». Πιο συγκεκριμένα:

Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εργαζομένων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Νάουσας», νέα προθεσμία ορίστηκε η 24/03/2023. Περισσότερες πληροφορίες και η νέα πρόσκληση βρίσκονται στην επίσημη σελίδα του Επιμελητηρίου (http://bit.ly/3TnhzKB)

Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανέργων στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Βέροιας», νέα προθεσμία ορίστηκε η 07/04/2023. Περισσότερες πληροφορίες και η νέα πρόσκληση βρίσκονται στην επίσημη σελίδα του Επιμελητηρίου (http://bit.ly/3FrQmRu)

Για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη δεξιοτήτων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) Νάουσας», νέα προθεσμία ορίστηκε η 07/04/2023. Περισσότερες πληροφορίες και η νέα πρόσκληση βρίσκονται στην επίσημη σελίδα του Επιμελητηρίου (http://bit.ly/3yL2wRv)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail manager@icci.gr και στο τηλέφωνο 2331024734 (ώρες επικοινωνίας 09:00 – 14:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ