Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωπονικό Κέντρο Γκαλίτσιος Θεόδωρος: Προστασία από την κακοκαιρία


Είδη ατομικής προστασίας για κάθε είδους γεωργική εργασία
Καθώς διανύουμε έναν από τους πιο κρύους μήνες του χρόνου και οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, κάθε παραγωγός δυσκολεύεται να ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες γεωργικές του εργασίες. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης μπορεί να είναι η περιορισμένη παραγωγή ή η μείωση της ποιότητάς της.

Με γνώμονα τις ανάγκες όλων των καλλιεργητών, το Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ εμπλουτίζει συνεχώς τον κατάλογο ειδών ατομικής προστασίας.

Εκτός από φόρμες εργασίες, γάντια και παπούτσια κατάλληλα για γεωργικές ασχολίες, το κατάστημα διαθέτει αξεσουάρ ατομικής προστασίας υψηλής ποιότητας κατάλληλα τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Ισοθερμικές κάλτσες σε διάφορα χρώματα, fullface, σκούφοι και αντιανεμικά πανωφόρια και γιλέκα είναι ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις κάθε εργασία στον κήπο και το χωράφι σου!

Ρίξε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα galitsiosagro.gr/shop ή επισκέψου το φυσικό κατάστημα στην οδό Σταδίου 53 και επέλεξε ό, τι σου ταιριάζει!






Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ