Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Για σικάτες γιορτινές εμφανίσεις και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους μας

Κάντε τις αγορές και μέσω του eshop, με ένα κλικ στο sioutisleather.gr
Από όλα τα πανωφόρια του χειμώνα, η γούνα και το δέρμα αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις, προσδίδοντας διαχρονικό στυλ και φινέτσα στις εμφανίσεις μας, ενώ ταυτόχρονα μας κρατάνε ζεστούς. Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε όλα τα νέα σχέδια, σε δερμάτινα πανωφόρια, που θα σας κρατήσουν ζεστούς στα κρύα του χειμώνα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε γουναρικά και πανωφόρια με γούνινη επένδυση, για ζεστές και σικάτες εμφανίσεις στις γιορτές.



Οι νέες παραλαβές της γυναικείας και ανδρικής κολεξιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022-2023 σε κλασσικά και μοντέρνα πανωφόρια και αξεσουάρ (γούνινους γιακάδες, τσάντες, γάντια, ζώνες , καπέλα κτλ), βρίσκονται ήδη στο κατάστημα «Σιούτης», ενώ μπορείτε να τα ανακαλύψετε και από την άνεση του σπιτιού σας μέσω του του εύχρηστου e-shop


Και φυσικά, θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε όλα τα είδη, τόσο στο φυσικό κατάστημα στην οδό Εδέσσης 6 στη Βέροια, όσο και στο e-shop.


Και επειδή η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι γεμάτη γιορτές και αφορμές για δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, στο eshop μπορείτε να βρείτε ένα ξεχωριστό μενού για υπέροχες ιδέες για ανδρικά και γυναικεία δώρα. 

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

Τα προϊόντα του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper), Αμερική (Juicy Couture), Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια και την φθινοπωρινή κολεξιόν!









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ