Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση φορέων και σωματείων στη Νάουσα

Πραγματοποιήθηκε η  σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, σωματείων και φορέων της Ημαθίας με θέμα την οργάνωση της απεργιακής κινητοποίησης και τις επόμενες πρωτοβουλίες που θα παρθούν ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. 
Στην σύσκεψη συμμετείχαν τα εξής σωματεία και φορείς: Σωματείο εργαζομένων στην Ευρωπαϊκή νηματουργία «Βαρβαρέσος», Σωματείο εργαζομένων στο «Μπουτάρη», Συνδικάτο οικοδόμων Νάουσας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων Ημαθίας – Πέλλας, Συνδικάτο γάλακτός τροφίμων & ποτών Ημαθίας – Πέλλας, Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας, Σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νάουσας, ΕΛΜΕ Ημαθίας, Σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών δήμου Νάουσας, Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών δήμου Νάουσας, Σωματείο εργαζομένων στο Δήμο, Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Νάουσας, το SOS Βέρμιο, η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών και ΚΥ Ημαθίας, Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας».

Μέσα από την συζήτηση αναδείχτηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στους κλάδους, αλλά και στην ανάγκη να προβούν σε διεκδικήσεις που αφορά μισθούς, συντάξεις, επιδόματα ανεργίας, ρεύμα, πλειστηριασμούς κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ