Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλησε να μπει στην ΠΑΕ Βέροια ο Τσαχουρίδης, αλλά δεν...

Μετά την εντυπωσιακή είσοδό του στην ΕΠΣ Ημαθίας και αφού κέρδισε το ντάμπλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ομάδα του Τριποτάμου, ο Γιώργος Τσαχουρίδης φαίνεται πως έβαλε πλώρη για μεγαλύτερα επιτεύγματα. Όπως έγινε ευρέως γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ο τέως πρόεδρος του Αστέρα,
θέλησε να εμπλακεί διοικητικά με την ΠΑΕ Βέροια και για τον λόγο αυτό έγιναν συζητήσεις με ανθρώπους της Πρωτοβουλίας για τη σωτηρία της «Βασίλισσας». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διέθετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να γίνουν κάποιες σημαντικές μεταγραφές και να ενισχυθεί η «Βασίλισσα», όμως τελικά η συνεργασία δεν ευωδόθηκε. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη με τη Βέροια, ο ισχυρός άνδρας του Τριποτάμου, ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Νάουσας, προκειμένου η ιστορική ομάδα να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική (δείτε ΕΔΩ) και μάλιστα με υψηλές βλέψεις και σχέδιο πρωταθλητισμού!

17 σχόλια:

  1. Αφού έδινε μεγάλο ποσό, γιατί δεν τον έβαλαν στην ΠΑΕ;
    Θέλουμε ρεπορτάζ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε με τον κάθε κακομοίρη που την έχει δει παράγοντας... Προφανώς θα είδαν ότι πουλούσε αέρα και θα του έριξαν πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100.000 € ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ . ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ 100.000 € ???

      Διαγραφή
  3. Αυτός δεν είναι που έλεγε πριν κανα μήνα ότι αποχωρεί τέλειως από το ποδόσφαιρο?😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος θα έβαζε 100.000 και θα έφερνε αλλα 100.000 απο χορηγους από την Ιταλία, αλλά δεν πήρε καμια εγγύηση από την διοίκηση. Για την πλάκα του πέρσι έβαλε 180.000 στον Αστέρα Τριποτάμου. Φανταστείτε πόσα θα έβαζες στη Βασίλισσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουνά το κεφαλάκι σου λίγο. Αυτός θα έπρεπε να δώσει εγγυήσεις για τα 100+100 και προφανώς δε θα τις έδωσε. Είπαμε... Με αέρα κοπανιστο όλοι κάνουμε τους μάγκες!

      Διαγραφή
  5. Βλέπω η Νάουσα φέτος να ανεβαίνει στη Super League 2 και η Βέροια να πέφτει στη Football League. Ωρε γλεντιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ ΠΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΡΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ SUPERLEAGUE ΚΑΙ Η ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΗΝ Α ΕΠΣΗ! ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΣ ΛΗΜΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
  6. ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑΟΥΣΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που πας ρε άνθρωπε, αφού η Βασίλισσα είναι κλειστό κλαμπ. Σαν τη Ρεάλ.
    Τα έχουν αυτά οι Βασίλισσες.
    Άλλωστε η δικιά μας έχει και το Στέργιο που ξέρει από όλα, από διοίκηση στα νερά μέχρι διοίκηση σε ποδόσφαιρο. Μόνο διοίκηση να είναι. Οι γνώσεις δεν κρίβονται, τι δουλειά έχεις εσύ εκεί; Αυτοί τα ξέρουν όλα, τα έχουν σπουδάσει. Είναι ειδικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε θα τον βάλανε γιατί θα ήθελε και τα... κλειδιά! Πολύ λογικό και για τις 2 πλευρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομόφωνη απόφαση συμμετοχής του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2022-23 μέσω του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του ΦΑΣ στη συνεδρίασή του. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Αστέρα Τριποτάμου. Η πρόταση θα τεθεί μέσα στις επόμενες μέρες προς έγκριση σε έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΑΣ Νάουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι επαγγελεται ο κυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η διοικηση δεν εχει αναγκη απο χρηματα προς το παρον εχει αναγκη απο το να ακουγονται καλα λογια ..λεφτα έχουν… ολοι οι βουλευτες και δημαρχοι τρεχουν για να βοηθησουν την ομαδα..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διοίκηση τίποτα δεν έχει, ούτε γνώσεις έχει. Το μόνο που θέλει είναι τους ψήφους των οπαδών στις ερχόμενες εκλογές (κυρίως δημοτικές).
      Να τα λέτε όπως είναι τα φωνήεντα.

      Διαγραφή
    2. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ