Ομόφωνη απόφαση συμμετοχής του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής την περίοδο 2022-23 μέσω του ΑΦΜ του Αστέρα Τριποτάμου, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, έλαβε το απόγευμα της Δευτέρας το Δ.Σ. του ΦΑΣ στη συνεδρίασή του. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του Αστέρα Τριποτάμου. Η πρόταση θα τεθεί μέσα στις επόμενες μέρες προς έγκριση σε έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης του ΦΑΣ Νάουσα.
Όπως ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του ΦΑΣ Νάουσα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, η πρόταση αυτή είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών διαπραγμάτευσης με τους ανθρώπους του Αστέρα Τριποτάμου και είναι μια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του ΦΑΣ να κάνει ένα σοβαρό και μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, συμμετέχοντας στο αξιολογημένο και αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής των 18 ομάδων, που φυσικά είναι πιο κοντά στο γόητρο και στις στοχεύσεις του συλλόγου και των φιλάθλων του.
Από την πλευρά του Νομικού Συμβούλου, Γιώργου Κωστή, τονίστηκε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με έδρα το γήπεδο της Νάουσας, με τα χρώματα και το έμβλημα του ΦΑΣ, ενώ μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης και απορρόφησης του συλλόγου του Αστέρα Τριποτάμου από τον ΦΑΣ Νάουσα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής - Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο
-
Σταμάτησε για καφέ στην Ελιά, πριν πάει για γυρίσματα στη Φλώρινα - H συνάντηση με τον Βασίλη Σαρηγιαννίδη και τον
-
Σας περιμένουμε μετά τις 17:00 να γιορτάσουμε την έναρξη Η μεγάλη μέρα έφτασε και το νέο coffee - bar - bistrot «Marylin» ανοίγει
-
Με μισθό γύρω στα 24.000 ευρώ Ένα πάρα πολύ γνωστός Βεροιώτης, λάτρης της γυμναστικής και της
-
Ήταν το πρώτο τους ραντεβού Με την αγωνία να κυριεύει τους συγγενείς για την κατάσταση της
-
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας 54 ετών από το όχημά του μετά από εκτροπή το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, σύμφωνα με
-
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 (Σάββατο του Λαζάρου), θα τελεστεί η κηδεία του 7χρονου Αχιλλέα Πασχαλίδη, που έχασε την ζωή του λίγες
-
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά
-
«Η γυναίκα μου είναι η δύναμή μου. Της λέω κάθε μέρα: «Μην φοβάσαι, θα τα καταφέρουμε. Θα νικήσουμε!»
-
Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας Ένα αθώο βλέμμα, ένα χαμόγελο γεμάτο υποσχέσεις, μια μορφή που τότε




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.