Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε το κοινό της Βέροιας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Έλαμψε στην χθεσινή της εμφάνιση η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Βέροια. Η σπουδαία ερμηνεύτρια του Ελληνικού τραγουδιού ήταν εξαιρετική και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε από νωρίς το θέατρο Άλσος «Μελίνα Μερκούρη». Οι συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει. Έτσι και φέτος, η «μοναδική» καλλιτέχνης με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ποιότητα που την διακρίνει, μας απογείωσε μ' ένα εντελώς ανανεωμένο ουράνιο μουσικό τόξο! 

Η δημιουργική της ανησυχία, μας παρουσίασε κάτι ξεχωριστό, ένα πρόγραμμα που περιέχει σημαντικές στιγμές της Ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που αγαπήσαμε από το λαμπερό ηχόχρωμα της φωνής της και όχι μόνο!

Από το πλούσιο ρεπερτόριό της η σημαντική ερμηνεύτρια ξεχώρισε αγαπημένα τραγούδια δίνοντάς τους αυτή την φορά άλλη διάσταση με τις ενορχηστρώσεις του σπουδαίου μουσικού Θωμά Κοντογεώργη.

Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα που μας ετοίμασε μαζί με τους 5 διακεκριμένους μουσικούς της ήταν εμπλουτισμένο και με τα καινούργια της τραγούδια ΝΙΚΗΤΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΦΩΣ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΞΑΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ