Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όνειρο ήταν και πάει... H Βέροια έχασε την άνοδο στη Super League

Έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό - Όχι δάκρυα γι' αυτήν την ομαδάρα
Έμοιαζε από την αρχή πολύ δύσκολο, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μια Σουπερλιγκάτη ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εκείνη. Ωστόσο, η Βέροια στάθηκε σαν πραγματική «Βασίλισσα του Βορρά» και χτύπησε στα ίσια τα δύο μάτς μπαράζ. Αν ήταν λίγο πιο τυχερή, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι που έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες, θα μπορούσε να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την άνοδο στην Super League. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ιδανικά για την ομάδα της Ημαθίας, καθώς ο Γιακουμάκης έκανε με κεφαλιά το 0-1 μετά από πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε. Στην επανάληψη όμως ένα γκολ του Μπεχαράνο στο 76' έσβησε τις ελπίδες της Βέροιας για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, οι φάσεις του αγώνα, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, η μάχη των πάγκων και η βαθμολογία των παικτών με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού.

2 σχόλια:

  1. Είναι που γράφατε όλη την βδομάδα μεγάλα λόγια. Αναχρονιστικο ποδόσφαιρο από την Βέροια που δεν είχε καμία ελπίδα για άνοδο. Ποδόσφαιρο ανανταμ παπανταμ με παίκτες να κάνουν λάθη, χωρίς φαντασία. Σας έγραψα ο Μπίκας θα χαρεί που δεν θα βγει η ομάδα και σεις λέγατε για θαύμα. Θαύμα είναι που παίζει η Βέροια στην Β εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι εκεί μπορούσαμε τα αποτέλεσμα το έδειξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ