Quantcast

http://picasion.com/

Επιχειρηματικό ενδιαφέρον για το ξενοδοχείο «Ξενία» στο Σέλι

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης

Το σοβαρό ενδιαφέρον εταιρείας να μισθώσει το ξενοδοχείο «Ξενία» στο Σέλι, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022. Πρόκειται για το άλλοτε εμβληματικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην άκρη του Σελίου και που τις τελευταίες δεκαετίες μαραζώνει εγκαταλελειμμένο. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, η εταιρεία έστειλε έγγραφο στον δήμο Βέροιας, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για μίσθωση απροσδιορίστου χρόνου της συνολικής έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων, έχει ήδη κάνει τους απαραίτητους ελέγχους στις εγκαταστάσεις και στον χώρο, ενώ η θέση της είναι η λειτουργία του και το καλοκαίρι.



«Θεωρούμε πως εφόσον συμβεί, θα είναι μια γόνιμη διαδικασία για το Σέλι, καθώς πέρα από τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, θα αποτελεί και ένα ξεκίνημα τουριστικής ανάπτυξης του Σελίου», ανέφερε ο Δήμαρχος, συμπληρώνοντας πως αυτή τη στιμή οι διαθέσιμες κλίνες στο Σέλι είναι ελάχιστες.

4 σχόλια:

  1. Τι θα φτιάξουν καινούργιο στάβλο ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάω στο Σέλι να μείνω για ποιο λόγο ;;;
    Για να βλέπω τους βλάχους με την επιδειξιομανία τους, και να ρουφιανεύει ο ένας τον άλλον ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο να κατηγορείτε τους βλάχους ξέρετε…Οι βλάχοι είναι περήφανοι έξυπνοι & ευεργέτες…Σε όλες τις φάρες υπάρχουν οι κακοί οι ζηλιάρηδες & οι κουτσομπόληδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ