Quantcast

http://picasion.com/

Επίσκεψη του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ημαθία

Θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα επισκεφτεί την Ημαθία. Όπως ανακοινώθηκε θα βρεθεί σε Βέροια και Νάουσα, όπου και θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς φορείς και πολίτες, ενώ η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με κεντρική ομιλία στην Πλατεία Δημαρχείου. Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

-- Στις 12 μ. συνάντηση με τον δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, στο δημαρχείο.

-- Στη 1 μ.μ. επίσκεψη στο εργοστάσιο «Ευρωπαϊκά Νηματουργεία - Βαρβαρέσος».

-- Στις 6 μ.μ. σύσκεψη στη Νάουσα με φορείς της περιοχής, για τις ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο και τον αγώνα των κατοίκων, στη δημοτική αίθουσα «Ερια».

-- Στις 7.30 μ.μ. συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Χ. Βοργιαζίδη, στο δημαρχείο.

-- Στις 8 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

22 σχόλια:

  1. Να συντρόφια μη ξεχάσουν το σύνθημα "λαέ ακούμπα στο rolex του Κουτσούμπα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πείτε μου μια χώρα στον πλανήτη που λειτούργησε ο Κουμουνισμός και είχε επιτυχία; Και εγώ θα γίνω σύντροφό σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΚΥΝΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ......ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ......

      Διαγραφή
    3. Στην Κούβα τι ρε σχετικέ; Αρρωστα μυαλά. Και σε αυτην την περίπτωση, παραδέχεσαι οτι το σκόρ ειναι σαράντα - ενα. Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά όσο πατάει εστω ενα μυρμήγκι, οταν λες οτι στην Κούβα βιώνουν τις παπαριες Μαρξ, Εγκελς, Λένιν και κάθε φαντασμένου μπαρούφα; Και ερχεται τωρα αυτός, με ολόφρεσκες ιδέες, ορμή και με παράδειγμα την Κούβα φαντάζομαι.

      Διαγραφή
    4. Στον (Ανώνυμος5 Ιουνίου 2022 - 2:09 μ.μ.)
      Και γιατί δεν πας και εσύ στην Κούβα για να απολαύσεις τον Κομμουνισμό;

      Διαγραφή
    5. Κούβα νησιωτική χώρα με σοσιαλιστική επαναστατική διακυβέρνηση 70 και πλέον χρόνια, πολύ κοντά στις ΗΠΑ (Μαϊάμι). Υπάρχει οικονομικός,εμπορικός, πολιτισμικός αποκλεισμός ετσιθλιστικος από τους ελεύθερους,δημοκρατικοτατους ιμπεριαλιστές Αμερικανούς οι οποίοι είτε με τα όπλα (κόλπος των χοίρων), είτε απειλώντας πυρηνικό όλεθρο(υποχώρηση Χρουτσωφ),άφησαν αποκομμένη από την υπόλοιπη ανθρωπότητα την Κούβα όλα αυτά τα χρόνια. Τι φταίνε οι Κουβανοί που κάνουν τα πάντα για το δολάριο,μήπως το ίδιο δεν κάνουν ολόκληρες επαρχίες των ΗΠΑ Ν.Ορλεανη, Μισισιπής, πορνεία ,φτώχεια, παραγκουπόλεις. Όψιμοι κριτές των πάντων ανιστοριτοι, επιφανειακοί, κακομοίρηδες,αξιολυπητοι.

      Διαγραφή
  3. Μια ζωή είστε στο 5% (μετά από 30 εκλογές που έγιναν στην χώρα από το 1974 και μετά...) αυτό δεν σας βάζει σε σκέψεις ότι ο λαός δεν γουστάρει το ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ομως πριν 4 χρονια ειχες προεδρο, αντιπροεδρο της κυβερνησης πρωην μελη του ΚΚΕ, και τα καταφεραν μεσα στις συνθηκες χρεωκοπιας να στησουν τη χωρα στα ποδια της. Μην το ξεχνας. Και με το καλο να ξαναερθουν!

      Διαγραφή
  4. να ξηλωσει αμεσα ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ το παρανομο πανο στην πλατεια ωρολογιου που ειναι αναρτημενο με σχοινια -τελος στην ασυλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμή παράκληση προς όλους τους αγρότες ότι χαλασμένο φρούτο και ζαρζαβατικό υπάρχει να μην πεταχτεί, θα χρειαστεί για την υποδοχή του ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ Κουτσούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μας επισκεφτεί ο άνθρωπος που ηγείται ενός ανθελληνικού πολιτικού κόμματος που είναι υπεύθυνο και υπόλογο για τα εγκλήματα και τις δολοφονίες χιλιάδων Ελλήνων.
    Θα τον περιμένουμε για να δούμε και ποιοι από την πόλη μας θα είναι δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το παράσιτο που λέγετε κκε.αντε κούρασε και τζάμπα χρήματα παίρνουν εκεί μέσα. Αυτοί που φωνάζουν για χρήματα θα έπρεπε να είναι και αυτοί που θα τα είχαν απορρίψει εδώ και χρόνια.αλλα έτσι είναι άλλο τι λέμε και άλλο τι κάνουμε.. εντομεταξυ φωνάζουν για τους φτωχούς και καλά αλλά δεν είδα ποτέ αφού παίρνουν τόσα χρήματα να έχουν τρόφιμα και να δίνουν σε φτωχούς.. χαχχα αντε να πάνε εκεί που τους αξίζει στην αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμος Βέροιας γιατί επιτρέπει τα πανό του ΚΚΕ να μολύνουν την αισθητική της πόλης ?
    Τι φοβάται και δεν εφαρμόζει τον νόμο να τα ξηλώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άνθρωπος που δεν έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή του, και τον συντηρούσε το κόμμα.
    Είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος που χρηματοδοτείται από μία ΄΄καπιταλιστική'' χώρα.
    Αρνείται στον κάθε κρατικό οικονομικό έλεγχο του ΚΚΕ για το ποιος και ποιοι τους χρηματοδοτούν.
    Δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξε το κόμμα κατά αθώων από το 1941 έως το 1949 τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια το λέω: θα ψηφίσω κουκουέ όταν το ΣΔΟΕ-ΑΑΔΕ πάει να ελέγξει τα οικονομικά του στον Περισσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό ψήφισε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ που έχει πάει το ΣΔΟΕ και αποδεδειγμένα φεσωσαν τον Έλληνα με ούτε 1 δις ευρώ . Λες στον Περισσό να φάγανε παραπάνω εν δυνάμει φηφοφορε του κουκουε.

      Διαγραφή
  11. Όλη την εβδομάδα μοίραζαν φιλάδια στις υπηρεσίες για τον ερχομό του . Καλά κάνουν , είναι οι μοναδικοί που κάνουν αφισοκόλληση και δεν ακούν τις αποφάσεις των πολλών , έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΛΑΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή βλέπω στα σχόλια αντικομμουνιστικο μένος μια πληροφορία,που δεν θα την πει ποτέ ο Σκάι ή το Mega,οι κομμουνιστές βουλευτές της Δούμας στη Ρωσία ζήτησαν επίσημα εδώ και πάνω από ένα μήνα από τον Πούτιν τον τερματισμό του πολέμου και διέξοδο στις διαπραγματεύσεις. Σας το χάλασα εεεεεε?κρίμα αλλά είναι η αλήθεια. Ιμπεριαλιστικό φασιστική σύγκρουση στην Ουκρανία,ο ένας απόγονος του πρώην κουμμουνιστικου καθεστώτος και ο άλλος ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ (Ναγκασάκι,Χιροσίμα, Νυρεμβέργη,Ιράκ,βιετναμ κτλ) και μιλάνε για ανθρωπιά και σεις ακολουθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομμουνιστές βουλευτές στην περιφέρεια Πριμόριε, στη ρωσική άπω ανατολή, ζήτησαν σήμερα, στη διάρκεια συνεδρίασης της τοπικής Συνέλευσης, να σταματήσει η επίθεση στην Ουκρανία, στη συνέχεια όμως είδαν να τους αφαιρείται το δικαίωμα να ψηφίσουν.Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνεται μια τέτοια πρωτοβουλία από αιρετούς του Κομμουνιστικού Κόμματος, ενός σχηματισμού που υποστηρίζει την επίθεση που εξαπολύθηκε στις 24 Φεβρουαρίου με διαταγή του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν........

      Διαγραφή
    2. Αργά ξύπνησαν τα συντρόφια σου.....προηγήθηκε η κατακραυγή όλου του δυτικού κόσμου.....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ