Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον γάμο της Ντάνη Γιαννακοπούλου ο Καραμίχος

Νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Ορέστη ντύθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουνίου η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος απολαύσαμε μέσα από τη σειρά «Ήλιος», παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Γαλατσίου έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Η ηθοποιός προετοιμάζει τον γάμο της για τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο η πανδημία την πήγε λίγο πίσω καθώς ήθελε όλα να γίνουν όπως τα είχε ονειρευτεί.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο κατάλευκο και δαντελένιο νυφικό της ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό και πολύ φυσικό, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της. Ο γαμπρός εξίσου γοητευτικός στο πλευρό της επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι.

Μετά το γάμο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα με πολλούς επώνυμους φίλους της να δίνουν το «παρών» όπως είδαμε μέσα από τα social media. Ανάμεσά τους, ο Γιώργος Καραμίχος, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Βέρα Μακρομαρίδου, η Αντιγόνη Ψυχράμη και πολλοί ακόμη.


3 σχόλια:

  1. ALITHINOS GAMOS MONO, MESA STHN EKLISIA MPORH NA GINH, ME THN XARH TOU XRHSTOU MAS........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ έχω δει και έξω απο εκκλησία γάμο και μια χαρά πήγε.
      Αν είναι για μεσα στην εκκλησία οι γραφές λενε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο πως και ποιος θα μπει πρωτος ώστε να στεριώσει ο γάμος. Επίσης έχει σημασία και πόσα κεριά και πόσα μανουάλια είναι αναμέννα εκείνη την ημέρα. Μη λέτε μετά ότι δεν σας το είπα και έχουν εκτοηευθεί τα διαζύγια.

      Διαγραφή
  2. Και είχαμε μια φαγούρα σε ποιο γάμο πήγε ο καραμιχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ