Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δράση για τη Νοητική Ενδυνάμωση στο Ρολόι

Μια νέα δράση προσανατολισμένη στο χώρο και στο χρόνο, στα πλαίσια των δράσεων Νοητικής Ενδυνάμωσης, υλοποίησε το τμήμα Κοινωνικής προστασίας, Αλληλεγγυής, Εθελοντισμού
και Υγείας, στους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ Δήμου Βέροιας του Ν.Π.ΚΑΠΑ. Η εναλλακτική δράση ελαβε χώρα στην πλατεία Ωρολογίου ή πλατεία Ρακτιβάν της Βεροίας, όπου με την καθοδήγηση της Ελισάβετ Πασχαλίδου, ψυχολόγο του ΒΣΣ Βεργίνας καθώς και της Τσίτση Αννας Εργοθεραπευτρια του ΚΑΠΗ Βεροίας.

Τα μέλη του ΚΗΦΗ ταξίδεψαν με πυξίδα τον χρόνο στην ιστορία της πλατείας με ασκήσεις προσανατολισμού στο χώρο και στο χρόνο και ασκήσεις παρατηρητικότητας και οπτικής μνήμης. 

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Κο Ακριβόπουλο Λεωνιδα, την Κα Αθανασία Γιαμουστάρη, διευθύντρια του Ν.Π. και την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικές Προστασίας και Αλληλεγγύης για την στήριξη και την συμμετοχή τους στις δράσεις μας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Άννα Τσίτση!!! Είσαι η καλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΥΜΟ-ΚΑΦΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι σπουδαία δράση και σίγουρα αξίζουν μπράβο στους διοργανωτές αλλά λίγο περισσότερο χώρο στον άρθρο για την ουσία του ζητήματος, τα προβλήματα μνήμης και την σταδιακή απώλεια αυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ