Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

The eyes, Chico, they never lie - Ναι, πονάει, αλλά θα περάσει!

Δυνατές στιγμές στο γήπεδο της Λαμίας
Η Βέροια μπορεί να μην κατάφερε τελικά να πάρει την άνοδο στην Super League, ωστόσο έκανε σημαντικά βήματα προόδου σε πολλούς τομείς. Έχει καθιερωθεί πλέον στα μεγάλα club του επαρχιακού ποδοσφαίρου και για ένα μόλις γκολ (που δεν πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο με την Λαμία), έχασε το «χρυσό» εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια. Πάντως, αυτό που θα μείνει βαθιά χαραγμένο από την φετινή χρονιά και ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές είναι η επιστροφή των φιλάθλων της.

Ο κόσμος της «Βασίλισσας» αποδέχθηκε το κάλεσμα της διοίκησης και ήταν κοντά στην ομάδα. Και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Λιβαδειά και Λαμία, οι οπαδοί της Βέροιας έγραψαν πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ τους και έδωσαν δυναμικό παρών στην εξέδρα.

Με παλμό, συνθήματα και επευφημίες αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Μάλιστα, στο τέλος του παιχνιδιού, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Βέροιας, πήγε στο πέταλο για να τους χαιρετίσει και να τους ευχαριστήσει για την σημαντική στήριξη. Δυνατές στιγμές μέσα σ' ένα ιδιαίτερο συγκινησιακό περιβάλλον. Τα μάτια όλων ήταν δακρυσμένα και η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Αυτή η επιστοφή των φιλάθλων δίνει το σύνθημα για τη νέα χρονιά. Πιο δυνατοί και πιο έμπειροι από ποτέ, θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυναμικά! Γιατί αυτή η φανέλα είναι πολύ βαριά και έχει μεγάλη ιστορία. Με τέτοια στιβαρή διοίκηση και τέτοιους φιλάθλους, το μέλλον προμηνύεται λαμπρό!

Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο της Λαμίας:


















9 σχόλια:

  1. Aχ, αυτοί οι τίτλοι σου Βεροιώτη με τρελαίνουν... Θέλω πολύ να σε γνωρίσω πραγματικά....! Είμαι περίεργη να δω τι κρύβεται κάτω από την μάσκα. Ελεύθερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τα κλάματα και ξεκινήστε τον σχεδιασμό της νέας χρονιας. Η ομάδα χρειάζεται 4 ενδεκαδατους ποδοσφαιριστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ VAMOS VEROIARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είσαι μεγάλε ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ τωρα η ομάδα θα ήταν στα σαλόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέμματα. Απέναντι σε κομπότηδες και πανουργιάδες θέλεις Ραφάλ.......

      Διαγραφή
    2. Η στη γ εθνική βλέπε 2009

      Διαγραφή
    3. Ξερουμε τι απεγινε πλεον ο αρβανιτιδης;

      Διαγραφή
  5. Το dna της ομάδας είναι για μεγάλα πράγματα ...πρέπει να μείνουν σιγουρα οι ιδιοκτήτες δε μπορώ να σκεφτώ κάτι καλυτερο από τον σημερινό πρόεδρο ειναι πολυτέλεια ,να μείνει το προπονητικό team όλο ο κόσμος θα είναι σίγουρα περισσότερος έχουμε πεισμωσει περισσότερα διάρκειας να στηρίξουμε την προσπαθεια !!!βασίλισσα είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάποιος είπε ότι :Ναι...πήραμε σφυρίγματα στο πρωτάθλημα που έκρυβαν κάποιες αδυναμίες.Ειμασταν πολύ καλοί, πρωταθλητές ναι οκ..αλλά οχι υπερ ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ