Quantcast

http://picasion.com/

Λεουτσάκος: «Κατάφωρη αδικία για τη Βέροια»

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League 2, ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Λεουτσάκος, χαρακτήρισε μεγάλη αδικία για τη Βέροια, πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου, να δίνει μπαράζ για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Στη δήλωσή του αναφέρει: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χρονιάς στη Λαμία, η Super League 2 προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναδείξει την κατάφορη αδικία του συστήματος ανόδου των ομάδων μας στην Super League 1.

Μια αδικία που αναγκάζει έναν πρωταθλητή ομίλου να δίνει δυο διπλούς αγώνες μπαράζ και να μην κερδίζει απευθείας την θέση του στην ανώτερη κατηγορία.

Μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα 34 ομάδων, να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλό της και να πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία με την περυσινή.

Τα δυο παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, έκαναν ακόμη πιο υπαρκτό το πρόβλημα. Αρκετοί από τους προέδρους της SL1 στηλιτεύουν πλέον το γεγονός. Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας και να ζητήσουν τον απευθείας προβιβασμό δυο ομάδων μας.

Οφείλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια που στους δυο αγώνες με τη Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Super League 1. Υπερείχε και άξιζε την άνοδο. Ας είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά».

1 σχόλιο:

  1. Τώρα θυμήθηκαν όλοι να διαμαρτυρηθούν. Στην αρχή της χρονιάς δεν μιλούσε κανένας για το τουλάχιστον γελοίο σύστημα ανόδου. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζει ακόμα πιο έντονα την ομάδα της πόλης μας εντός και εκτός έδρας και να προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να κερδίσουμε την πολυπόθητη άνοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ