Quantcast

http://picasion.com/

Για ένα... τιμημένο γκολ, που δεν μπήκε!

Πολύ εύστοχος ο τίτλος του veriotis.gr: «Όνειρο ήταν και πάει. Ναι πονάει, αλλά θα περάσει». Έτσι ακριβώς! Δεν θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε καλύτερα. Αυτή η πληγή θα κάνει αρκετό καιρό για να κλείσει. Να πολεμάς μια ολόκληρη σεζόν, να βγαίνεις πρωταθλητής ανάμεσα σε 16 ομάδες, στα μπαράζ να δίνεις και την ψυχή σου, αλλά τελικά να υποχρεώνεσαι, για ένα γκολ που δεν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο (!), να παίζεις του χρόνου πάλι με τον Θεσπρωτό και τον Αλμωπό. Με λίγα λόγια, το Ελληνικό ποδόσφαιρο τρώει τα παιδιά του! Ντροπή σ' όσους κατασκεύασαν αυτό το έκτρωμα.

Η Βέροια άξιζε μια θέση στη Super League. Αυτή η διοίκηση που έχει δώσει ψυχή και σώμα, θα έπρεπε να δει τους κόπους της να επιβραβεύονται. Δυστυχώς όμως, οι ισχυροί ήθελαν μόλις μια ομάδα από την Super League 2. Γιατί έτσι τους βολεύει. 

Για το ματς τι να πω; Ένα γκολ θέλαμε, αλλά δεν μπήκε. Εκεί στην ευκαιρία του Φοφανά, λέω δυνατά: «Θεέ μου έγινε»! Αλλά δυστυχώς η μπάλα πήγε άουτ. Και λίγο μετά ήρθε το γκολ του Μπεχαράνο και μας έκοψε τα φτερά. 

Είμαι σίγουρος πως τα δάκρυα της λύπης σε λίγο καιρό θα γίνουν και πάλι δάκρυα χαράς. Η «Βασίλισσα» είναι μέσα στα πέντε μεγαλύτερα club του επαρχιακού ποδοσφαίρου. Με βαριά φανέλα, ένδοξη ιστορία και φανατικούς οπαδούς. Τώρα ειδικά που γύρισε και ο κόσμος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα έρθουν ημέρες δόξας και περηφάνιας. Είμαι σίγουρος γι' αυτό.

Συγχαρητήρια σ' όλους για τη φετινή προσπάθεια. Αυτή η ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα! Αυτό τα λέει όλα. Το Σάββατο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ, όπως φαντάζομαι και πολλοί ακόμα που αγαπούν τη Βέροια. Είχαμε πολλά χρόνια να ζήσουμε τέτοια απογοήτευση. Το πρόσωπο του Μαραγκού στην Cosmote TV τα έλεγε όλα. Πίκρα! Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να μάθουμε από τα λάθη, να γίνουμε πιο ισχυροί και να έχουμε πίστη.

4 σχόλια:

  1. Πρέπει πρώτα να μείνουν στην ομάδα οι ιδιοκτήτες και μετά ο κόσμος να γυρίσει να αγκαλιάσεθ την ομάδα όπως έγινε στα τελευταία δύο ματς ..ειμασταν από όλες τις μεριές άτυχοι ..πρώτοι αγώνες στην έδρα μας ,τραυματισμός Βελλίδη,βάζεις γκολ και τρως στο επόμενο λεπτό,πρέπει να μείνουν και να ξανακάνουμε τα πιτσιρίκια της Βέροιας να λένε δυνατά είμαστε μόνο βασίλισσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ.. ΦΙΛΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το να κρίνουμε σήμερα τους παίχτες κ τον προπονητή δεν μπορώ να καταλάβω που οφελει........εδώ λέει ότι σκέφτονται να αφήσουν την ομάδα και μου λέτε για το Λεβαδειακό ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μήπως είμαστε λίγο υπερόπτες πρόωρα? μήπως κάποιες προσωπικότητες στο σύλλογο δεν ταιριάζουν με το ήθος που πρέπει ? Μήπως το προφίλ της ομάδας γίνεται αντιπαθές και χάνουμε πόντους? δεν εκβιάζεται καμία άνοδος,κερδίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ