Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοχαρόπουλος και Καραμίχος στο Athens Pride

H μεγαλύτερη αδιαμφισβήτητα παρέλαση στην ιστορία του θεσμού ολοκληρώθηκε μέσα σε ενθουσιασμό και αισιοδοξία, στο πλαίσιο του Athens Pride 2022. H πλατεία Συντάγματος πλημμύρισε από χρώμα, αγάπη, αγκαλιές και αλληλεγγύη, καθώς χιλιάδες Αθηναίοι βγήκαν στο δρόμο για να περπατήσουν δίπλα στα μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και LGBTQI+ αποδεικνύοντας ότι η ελληνική κοινωνία είναι πιο ώριμη από ποτέ για να καλωσορίσει και να στηρίξει αλλαγές και βήματα προόδου, κόντρα στις διακρίσεις, στον ρατσισμό κάθε μορφής, στην ομοφοβία και στην τρανφοβία - υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που όλοι πρέπει να απολαμβάνουμε.


Όλες οι ηλικίες, άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ήταν εκεί και φώναξαν - για την ακρίβεια ύψωσαν την φωνή τους για να ακουστεί, χωρίς ούτε για μία στιγμή να ξεφύγουν από την ιδέα της συμπερίληψης - χωρίς εξαιρέσεις.


Ανάμεσά τους και δύο πολύ γνωστοί Βεροιώτες που χαρακτηρίζονται από τις προοδευτικές ιδέες τους και είναι υπέρμαχοι αυτών των δικαιωμάτων. Από την μια ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος στηρίξε για μια ακόμη χρονια την συγκεκριμένη εκδήλωση και ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο πρώην υπουργός τουρισμού συνοδευόταν από την σύζυγό του Φρίντα Γαζάρου και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας, ο οποίος παρέστη και αυτός στο Athens Pride.




5 σχόλια:

  1. Τις ιδιαιτερότητές του ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του, δεν χρειάζεται καμία διαφήμιση και παρέλαση περηφάνειας. Η φύση τα έχει όλα ξεκαθαρισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος νιώθει περήφανος πατέρα και εγω στη μιζέρια μου . Τι πατέρας ήσουν εσυ που δεν μου εμαθες πως να ειμαι κι εγω περήφανος; Να σε κάνω και σενα περήφανο και να χαλιρεσαι για τον γιό σου; Να με μλαθεις να τον παίρνω που και που. Να κάνω ενέσεις να μεγαλώσουν τα πιζιά μου, να φοράω μπικίνια και μίνι φουστίτσες και να ειμαι μέσα στο κλίμα. Χαρούμενος και περήφανος πατέρα. Ετσι που μου εδειξες τον στραβό δρόμο, ειναι αργά τωρα να προσαρμοστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λείπει ο Μάρτης απ'την Σαρακοστή;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στα pride ξέρουν να ενώνουν τις φωνές τους!! Βγήκαν να ενώσουν τις φωνές τους με τους υγειονομικούς σε αναστολή,που άδικα μείναν χωρίς δουλειά και τα νοσοκομεία μας χωρίς γιατρούς, νοσηλευτές κ.α; Βγήκαν να ενώσουν τις φωνές τους στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία που ξεπουλήθηκε εν μια νυκτί; Τρέξτε στα pride λοιπόν. Εκεί είναι η θέση σας, μόνο αυτό σας αξίζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ