Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με δακρυσμένα μάτια ο Αρχηγός - Δεν έβγαιναν οι λέξεις

Η χθεσινή ισοπαλία της Βέροιας μέσα στην Λαμία με 1-1, ήταν το τελευταίο ματς για την φετινή χρονιά. Δυστυχώς, η «Βασίλισσα» δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μοιραία θα παίξει και του χρόνου στην Super League 2. Ο πολύπειρος αμυντικός Στέλιος Μαραγκός μετά την λήξη του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν από το στόμα. Η στεναχώρια και η απογοήτευση του αρχηγού ήταν τόσο μεγάλη που τα μάτια του ήταν συνεχώς υγρά και με δυσκολία μπορούσε να αρθρώσει δυο-τρεις προτάσεις. 

Η σύγχρονη σημαία της Βέροιας είπε πως η Super League είναι μια κλειστή λίγκα. Με τέτοιες αποφάσεις της ΕΠΟ, όπου οι πρωταθλητές να μην ανεβαίνουν κατηγορία, ουσιαστικά διώχνουν τους επενδυτές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για τον Στέλιο Μαραγκό η χθεσινή νύχτα ήταν σίγουρα η πιο δύσκολη της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

2 σχόλια:

  1. Καλός ποδοσφαιριστής αλλά μέχρι εκεί πάει λέει ο αρχηγός
    Πάλι Β θα έπαιζες φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Micky mouse. Disney. Παιδικη χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ