Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συντετριμμένη η κοινωνία της Βέροιας: «Καλό Παράδεισο Φώτη μας!»

Δεκάδες ποσταρίσματα / εικόνες στα social media και συγκινητικά λόγια αποχαιρετισμού
Δεν έχουν τελειωμό τα λόγια αγάπης που δημοσιεύονται από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Φώτη Καραβασίλη. Ο ξαφνικός χαμός του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία που τον αποχαιρετάει με δάκρυα στα μάτια. Εκατοντάδες ποσταρίσματα και εικόνες με τον αείμνηστο νομικό, κάνουν την εμφάνισή τους στα social media και όλοι έχουν να πούνε έναν καλό λόγο για τον χαμογελαστό/ευγενικό άνθρωπο με την χρυσή καρδιά. 

Συντετριμμένος είναι και ο πολιτικός κόσμος της Ημαθίας που αδυνατεί να πιστέψει το δυσάρεστο αυτό νέο. Να θυμίσουμε πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο κέντρο της Βέροιας, ενώ η ταφή του θα γίνει στα κοιμητήρια της Ραχιάς.

Ακολουθούν δηλώσεις πολιτικών, φορέων και κομμάτων:

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η πόλη της Βέροιας έγινε σήμερα φτωχότερη. Έχασε έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια, δυστυχώς πρόωρα και αναπάντεχα. Η είδηση του θανάτου του Φώτη Καραβασίλη σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όλους μας για ένα πρόσωπο που υπήρξε ακλόνητος λειτουργός της Θέμιδος. Βρισκόταν στη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας αποκτώντας όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας του την εκτίμηση των συναδέλφων του αλλά και του συνόλου της κοινωνίας της πόλης, αφού ήταν μία προσωπικότητα κοινής αποδοχής. 

Το ήθος του, η εργατικότητα και η δίκαιη συμπεριφορά του τον συνόδευαν όλα τα χρόνια που υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του καθώς υπερασπιζόταν πάντα με αγάπη τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. 

Ως ενεργό μέλος της Βέροιας, ο εκλιπών διακρινόταν για την προσήλωσή του στο καθήκον και την πίστη στις ανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά, πάντα αγωνιζόμενος για το καλό, το κοινό καλό. Από τα βάθη της καρδιά μου εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους συγγενείς και στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Φώτη.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Είμαι βαθιά θλιμμένος από την είδηση του θανάτου του φίλου, Φώτη Καραβασίλη. Η απουσία του μας στοιχίζει ήδη πολύ. Ξεχώριζε για το ήθος του, το δυναμισμό και την προσήνειά του. Κυρίως όμως, ο Φώτης ήταν ένας αυθεντικά ευγενής άνθρωπος. Θα μας λείψει πολύ! Συλληπητήρια στην οικογένεια του!

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας υπέροχος άνθρωπος, μία δυναμική και πολυσχιδής προσωπικότητα, ένας άριστος Πολίτης, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες αλλά και ολόκληρο τον νομό Ημαθίας τον οποίον υπηρέτησε λαμπρά με διαφορετικούς αλλά εξίσου σημαντικούς ρόλους. Ως πολιτικό πρόσωπο, ως επιστήμονας, ως συνδικαλιστής, ως εθελοντής. 

Ο χαμός του Φώτη Καραβασίλη, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Βέροιας, αφήνει κενό δυσαναπλήρωτο σε όλους όσοι είχαμε τη χαρά να τον γνωρίζουμε αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία, την οποία και κόσμησε με τη φωτεινή παρουσία και την άοκνη δραστηριοποίησή του από κάθε μετερίζι της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΛΚΑΣ - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Μεγάλη θλίψη προκαλεί η απώλεια του φίλου, συναδέλφου, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη. Ο Φώτης πάντα δίπλα σε όλους τους δικηγόρους και όχι μόνο, στους αγώνες του κλάδου, με μεγάλη κοινωνική και πολιτική προσφορά είχε καταφέρει με τον προσωπικό του αγώνα πολλά αλλά κυρίως να κερδίσει την συμπάθεια και την εκτίμηση μας. Με τίμησε και δεν ξεχνώ την στήριξή του στην αρχή της πολιτικής μου προσπάθειας το 2007, την παρέα και τις συχνές συζητήσεις που είχαμε. Φώτη καλό ταξίδι, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ανείπωτη θλίψη για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συντρόφου Φώτη Καραβασίλη. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Φώτης μας δεν είναι πια μαζί μας. Νικητής σε πολλές μάχες που έδινε, έχασε όμως την πιο σημαντική, άδικα, πρόωρα, άνισα. Για την Παράταξη μας ο Φώτης συμβόλιζε την ανιδιοτέλεια με την προσφορά. Μπήκε μπροστά στη πιο δύσκολη στιγμή και λάμπρυνε με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο μας το 2015, σε καιρούς χαλεπούς για τον χώρο μας. 

Ο όρος αγωνιστής ολοκληρώνεται στο πρόσωπο του, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Το χαμόγελο και συνεχής διάθεση του για προσφορά ήταν και θα είναι αέναη παρακαταθήκη του σε όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του, που ήμασταν φίλοι και συνοδοιπόροι του. Ο Φώτης θα μας λείψει πολύ. Του υποσχόμαστε όμως ότι θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα πολύτιμο κομμάτι της τοπικής ιστορίας του Κινήματος μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε σύντροφε και λατρευτέ φίλε.

ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο δικηγορικός κόσμος, αλλά και η κοινωνία της Ημαθίας θρηνεί σήμερα την απώλεια του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη. Ο Φώτης Καραβασίλης υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια σε κάθε βήμα που του επεφύλασσε η ζωή. Από την τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι το Δικηγορικό Σύλλογο και την ενασχόλησή του με τα κοινά και την πολιτική προέτασσε πάντοτε την κοινωνία, τους πολίτες, τον άνθρωπο. 

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλουμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη όλων μας για την απώλεια ενός πραγματικού αγωνιστή, ενός σπουδαίου ανθρώπου, ο οποίος είτε με την πραότητα και την ευγένειά του είτε με το χαμόγελό του πάντοτε στεκόταν αρωγός σε κάθε δίκαιο κοινωνικό αγώνα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της ημαθιώτικης γης που θα τον σκεπάζει.

ΚΕΠΑ

Ένας αγαπητός συμπολίτης, ένας φίλος, ένας άνθρωπος που στήριζε έμπρακτα τον Πολιτισμό, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Η πόλη μας φτωχότερη από σήμερα! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Φώτη Καραβασίλη, από το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Κ.Ε Π.Α. Δήμου Βέροιας.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Απώλεια τεράστια ο Φώτης μας. Πάλεψε και με τον κορωνοϊό. Όπως είχε μάθει να παλεύει για όλα. Αγωνιστής μια ζωή. Άνθρωπος καλοσυνάτος, αγαπητός κι αγαπημένος, πρόσχαρος, ανιδιοτελής, δουλευτάρης, έντιμος, ηθικός και ακέραιος. Κατείχε ένα από τα σπάνια χαρίσματα στην Πολιτική -Αυτοδιοικητική και Δικηγορική του πορεία. Να είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ και από φίλους, αλλά και από αντιπάλους. Κοινή η πορεία μας, μετά τα 18. 

Φοιτητάκια στην Κομοτηνή. Συναγωνιστές στην φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ). Σύντροφοι στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα στο ίδιο το Κίνημα. Συνοδοιπόροι στην Αυτοδιοίκηση. Από το 1995-1998, υπηρετήσαμε μαζί την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στο πρώτο αιρετό Νομαρχιακό Συμβούλιο Ημαθίας, με Νομάρχη τον Ανδρέα Βλαζάκη. Αντινομάρχης αυτός, αντιπρόεδρος του Ν.Σ. εγώ. Κοινά οράματα, κοινές αγωνίες για τον τόπο μας, κοινές απόψεις για τα προβλήματα και κοινές προσπάθειες. Το ίδιο και στη Δικηγορία την οποία υπηρέτησε με σπάνιο ήθος και εντιμότητα. 

Πρόσφατα, είχε επανεκλεγεί για 2η φορά Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, αποδεικνύοντας και το σημαντικό έργο που επετέλεσε ως Πρόεδρος, στεκόμενος πάντοτε με συμπόνοια και αλληλεγγύη στα προβλήματα των Δικηγόρων.

Πάνω απ'ολα όμως, ο Φώτης υπήρξε ένας εξαίρετος Άνθρωπος. Ένας άξιος και καλοσυνάτος σύζυγος και πατέρας. Το ίδιο εξαίρετη ήταν και επαγγελματική του πορεία και στάση. Εμείς οι δικηγόροι, γνωρίζουμε τις δυσκολίες του λειτουργήματός μας, και ο Φώτης ήταν πάντα αξιοπρεπής, συνετός, έντιμος, ηθικός, δίκαιος, αντικειμενικός και άκρως ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΣ.

Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες ακόμη από τις αρετές του χαρακτήρα του. Δεν μπορώ. Σφίχτηκε η καρδιά μου.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΑΔΕΛΦΕ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΦΩΤΗ ΜΑΣ. Εκεί θα πας, γιατί εκεί ανήκεις.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Συγκλονισμένος από την απώλεια του Φώτη Καραβασίλη. Ο ενεργός πολίτης, ο προοδευτικός άνθρωπος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας δεν είναι πια μαζί μας. Ένας αγαπητός άνθρωπος σε όλους, ο οποίος ήταν πάντα με το χαμόγελο έφυγε τόσο άδικα. Αντίο Φώτη.

ΣΙΚΚΕΔ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και ψυχαγωγίας Βέροιας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη. Ο Φώτης, υπήρξε ένας μεγάλος αγωνιστής της ζωής, που διακρίνονταν πάντα για το ήθος και τη διαρκή δράση του. Υπήρξε δικηγόρος και συνεργάτης του Σωματείου μας, αλλά πάνω από όλα φίλος. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον άδικο χαμό του Φώτη Καραβασίλη, η απώλεια του οποίου αφήνει μεγάλο κενό τόσο στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου την τελευταία τετραετία, όσο και στην ευρύτερη δημόσια σφαίρα της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο εκλιπών πέρα από την πολυετή συνδικαλιστική του δράση και την συμμετοχή του στην πολιτική ζωή του τόπου, υπήρξε έμπρακτα υποστηρικτής του εθελοντισμού με την εθελοντική του συμμετοχή σε αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία. 

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη μητέρα του Γιαννούλα, χρόνια υποστηρίκτρια του φιλανθρωπικού μας έργου, στην οικογένεια του και στους οικείους του και τους εύχονται την από Θεού παρηγοριά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο θάνατος του ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και θλίψη και είναι μια τεράστια απώλεια για την τοπική κοινωνία και αφήνει τεράστιο κενό στην δημόσια ζωή του τόπου μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που φωνές και δράσεις σαν του φίλου ΦΩΤΗ είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ, η απώλεια του μας συγκλόνισε όλους.

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, από τα νεανικά του χρόνια και σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του, πάντα με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάθεση προσφοράς στο κοινό καλό και στην πρόοδο.

Σοβαρός επιστήμονας και ενεργός σε όλες τις αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές μάχες που χρειάστηκε να δοθούν, αναζητούσε πρακτικές λύσεις με διάθεση συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Η οικογένεια του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του φορέα μας, εκφράζουμε τη θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του και φωνάζουμε πως κάποιος τόσο ξεχωριστός σαν τον ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζει την βαθύτατή του θλίψη για τον αναπάντεχο θάνατο του Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη.

Διακεκριμένος Επιστήμονας, Ευγενής Άνθρωπος, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη, υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του νομικού κόσμου, ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.

Προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο, αλλά η παρακαταθήκη του σημαντική και το έργο του οδηγός για τους επόμενους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, με την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη, αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας
- Να παραστεί η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.
-Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φώτη Καραβασίλη προέδρου το δικηγορικού συλλόγου Βέροιας καλού φίλου και συμπαραστάτη του δύσκολου έργου μας. Ευχόμαστε από καρδιάς ο θεός να τον αναπαύσει οπλίζοντας με υπομονή τους οικείους του. Καλό παράδεισο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον πρόωρο και αναπάντεχο θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη. Ο εκλιπών υπηρέτησε τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας με ήθος και εργατικότητα και έχαιρε ευρύτατης εκτίμησης και αναγνώρισης από την κοινωνία της Ημαθίας. Το κενό που αφήνει η απώλειά του στη δικηγορική οικογένεια είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Φώτη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


ΔΕΕΠ-ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τον αδόκητο θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη, που επήλθε χθες 9-5-2022. Ο Φώτης Καραβασίλης εκτός από καταξιωμένος νομικός, ήταν επίσης ένας αγωνιστής, ένας άνθρωπος γεμάτος διάθεση προσφοράς και αρωγής προς τον συνάνθρωπο. Η απώλειά του θα είναι πραγματικά αισθητή στην Ημαθία και όχι μόνο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, καλό Παράδεισο να έχει.

ΕΡΑΣΜΟΣ

To ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την αναπάντεχη εκδημία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, ενός ιδιαίτερα λαοπρόβλητου και αγαπητού ανθρώπου στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας της Ημαθίας. Ο Φώτης Καραβασίλης, προτάσσοντας πάντοτε την αισιοδοξία και την αγωνιστικότητά του, με έμφυτο οδηγό του την ευαισθησία, την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια, συνδύαζε τη γνώση με την εμπειρία, τη διορατικότητα με τον οραματισμό, ως ένας πραγματικός λειτουργός του νομικού μας πολιτισμού, αλλά και ως τοπικός πολιτευτής, που εισέπραττε και εισπράττει αγάπη και καθολικό σεβασμό των συναδέλφων του σε κάθε χώρο της δράσης του.

Ο εκλιπών υπήρξε παράλληλα πολύτιμος αρωγός απέναντι στη δομή μας, με την αφιλοκερδή του παροχή νομικών υπηρεσιών προς κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων γυναικών του Ξενώνα Βραχείας Διαμονής. Ευχόμαστε ολόψυχα καλό Παράδεισο στον ίδιο και ψυχική ενδυνάμωση στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο & τα στελέχη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας με οδύνη αποχαιρετούν τον Φώτη Καραβασίλη τον φίλο, τον αγωνιστή, τον συνεργάτη και πάνω από όλα τον Άνθρωπο που η πορεία του και η προσφορά του σημάδεψε ανεξίτηλα την κοινωνία της Βέροιας.

Από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας διακρινόταν για το ήθος και την αξιοπρέπεια του. Υπηρέτησε με πάθος, συνέπεια, αλτρουισμό και ανιδιοτέλεια τη νομική επιστήμη. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δε σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Φώτη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΖΑΚΗΣ - ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Έφυγες από κοντά μας αγαπημένε μας φίλε Φώτη άδικα και πρόωρα βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την λατρευτή σου οικογένεια, εμάς τους φίλους σου που πορευτήκαμε μαζί εδώ και 30 χρόνια στην τοπική και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση , αλλά και όλους τους πολίτες της Βέροιας και του Νομού, που υπηρέτησες για πολλά χρόνια με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης. Εμείς όλοι είμαστε περήφανοι για σένα διότι έζησες μια ζωή προσφοράς που την διέκρινε:

· Η εντιμότητα
· Η ανιδιοτέλεια
· Το ήθος
· Η προσήλωση σε αρχές και θέσεις
· Η κοινωνική ευαισθησία
· Η δημοκρατικότητα και η δικαιοσύνη

Έφυγες αλλά άφησες πίσω σου μια μεγάλη προσφορά που θα μας θυμίζει για πάντα την φωτεινή παρουσία σου. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί εκφράζει την βαθιά θλίψη όλων των ανθρώπων της για τον αναπάντεχο θάνατο του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη. Η έξοδος του είναι μεγάλη απώλεια για την πόλη μας και για τον Σύλλογό μας καθώς υπήρξε πραγματικός φίλος και υποστηρικτής του έργου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Τον αποχαιρετούμε με αίσθημα οδύνης, αλλά και ευγνωμοσύνης για την συνολική του προσφορά στην τοπική κοινωνία. Απευθύνουμε στην οικογένειά και τους άμεσους συνεργάτες του τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας.

TA ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης», οι ωφελούμενοι και το προσωπικό εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους και τα θερμότατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος, προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Ν. Ημαθίας, Φώτη Καραβασίλη. Η προσφορά του κ. Φώτη Καραβασίλη είναι τεράστια όχι μόνο στον σύλλογο μας, αλλά και σ' ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ