Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«QUATTRO» για καφεδάρα και πρωινάρα!

Καφέ; Σνακ; Φαγητό; Τσιγάρα; Στάση στη Σταδίου 65, Βέροια

Illy καφές, καθημερινά φρέσκες ζεστές και κρύες επιλογές πρωινού και φαγητού, άψογη εξυπηρέτηση και χαμόγελα! Τι άλλο θέλεις για να ξεκινήσεις ιδανικά την ημέρα σου, ή να να πάρεις ένα boost για να τη συνεχίσεις; Μια στάση στο «QUATTRO» στην οδό Σταδίου 65! Το «QUATTRO Premium Coffee and Snacks» είναι στη διάθεσή μας καθημερινά, από τις 05:00 το πρωί έως και το βράδυ, με τον εκλεκτό του illy καφέ και όλων των ειδών τα ροφήματα, επιλογές για ζεστό ή κρύο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, λαχτεριστές μπαγκέτες, σαλάτες, αλμυρά και γλυκά snacks, burgers, donuts, Hot Dog, Club Sandwich, ακόμα και τσιγάρα και ψιλικά είδη!



Κάθε μέρα με φρέσκες ιδέες, φρέσκα υλικά και υπέροχες γεύσεις, για να τις συνδυάσετε με τον εκλεκτό καφέ Illy.

Συνδύασε το αγαπημένο σου ρόφημα με ένα χορταστικό και γευστικό Sandwich ή με ένα φρέσκο κρουασάν και ξεκίνα την ημέρα σου αλλιώς!




Κάνε μια στάση στην Σταδίου 65, απόλαυσε τον καφέ και τις γεύσεις του «QUATTRO Premium Coffee and Snacks» και κάνε το την πιο αγαπημένη στάση της ημέρας σου!

QUATTRO
Premium Coffee and Snacks
Σταδίου 65, Βέροια
Τηλ. 2331181555
Βρείτε μας στο facebook: Quattro Premium Coffee and Snacks
Ακολουθήστε μας στο instagram: quattropremiumcoffee























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ