Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία - Όλα τα ονόματα

Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 τα μέλη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, για την ανάδειξη τοπικών οργάνων, συνέδρων και το νέο όνομα του φορέα. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή πανελλαδικά, με τον πράσινο ήλιο να επιστρέφει στο σήμα του κόμματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ημαθίας, στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής εκλέχθηκαν οι παρακάτω:

1) Τσιχλακίδης Σάββας
2) Φωτιάδης Φώτης
3) Μαυρόπουλος Σωτήρης
4) Καραγιαννίδης Αντώνης
5) Καραγιαννίδου Μαρία
6) Παπαδημητρίου Αναστασία
7) Σακαλή Μαρία
8) Κελεσίδης Χρήστος
9) Φωτοπούλου Αθηνά
10) Χασιώτης Μιχάλης
11) Κόγιας Γιώργος

Θα ακολουθήσει, μετά τη διασταύρωση από τα 12 εκλογικά τμήματα, η σταυροδοσία καθώς και οι συνθέσεις των τριών Συντονιστικών Επιτροπών και των αντιπροσώπων για το Συνέδριο.

8 σχόλια:

  1. Αυτή και αν είναι ΑΛΛΑΓΗ .
    Βροντάει ακόμα ο Νομός από τις εξελίξεις.
    Πήραν την απάντηση της βάσης οι (Μαθουσάλες) του τοπικού ΠΑΣΟΚ και κάποια από τα τσιράκια τους, (αγόρια και κορίτσια) που (λυμαίνονταν) το χώρο για πάνω από 40 χρόνια και ετοίμαζαν το δρόμο για τη Βουλή σε παιδιά φίλων και συνεργατών τους.
    Επειδή πολλά άρχισαν να ακούγονται για (μηχανισμούς) που τους εκτόπισαν, καλά θα κάνουν να σταματήσουν τέτοια σχόλια, διότι αν κάποιοι είχαν (μηχανισμούς) αυτοί θα πρέπει να είναι όσοι ήταν 40 χρόνια στα κομματικά και άλλα πόστα και έλεγχαν το Νομό. Αυτοί ήταν οι παντοδύναμοι και όχι ο κάθε νεοφερμένος.
    Θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί αλλά και ο προστατευόμενος γόνος παλαιού αυτοδιοικητικού, ο οποίος βγήκε με το ζόρι σχεδόν τελευταίος (χάριν του πατρός και του πάτρωνα, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να εκλεγεί) ότι οι καιροί ευτυχώς άλλαξαν και οι νέοι δεν θέλουν οικογενειοκρατία στο νέο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και ότι το νέο αυτό κόμμα δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
    Αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν και όλοι οι νέο εκλεγμένοι και να πορευτούν με διαφάνεια και αξιοκρατία, διότι (οι καρέκλες) από τώρα είναι ηλεκτρικές... Τα σενάρια τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα μεγάλε/η.
      Ο κόσμος άλλαξε, κάποιοι νόμισαν ότι τον έχουν στο τσεπάκι τους.
      Ο Κώστας η Ιωάννα ο Μιχάλης ο Γιάννης και κάποια άλλα (στελέχη) νόμιζαν ότι έστρωσαν την τράπουλα για άλλη μια φορά. Δεν υπολόγισαν σωστά όμως τη νέα πραγματικότητα.
      Τελικά είναι σοφός όποιος ξέρει πότε θα πρέπει να προχωρεί και πότε να αποχωρεί.
      Να τα ακούν αυτά τα νέα στελέχη της Νομαρχιακής και όποιος απαίδευτιος και (αμούστακτος) θέλει να γίνει βολευτής επειδή του το είπε ο μπαμπάς του.
      Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.

      Διαγραφή
  2. Ο ήλιος, πάντα ηταν κίτρινος, άντε και σε αποχρώσεις του κόκκινου την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα. Ποτέ πράσινος. Αφού λοιπόν τσαλάκωσαν και τα φυσικά φαινόμενα, οι ίδιοι που κατέστρεψαν την παραγωγική βάση της χώρας αλλα, όχι της τσέπης τους, θέλουν να ξανάρθουν απο εκει που τους πέταξαν. Εντάξει. Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Τα εκατομμύρια χρωστούμενα, πότε θα επιστρέψουν; Γαργάρα; Εγω θα μπορούσα να ανοίξω μαγαζί, περίπτερο, εάν χρωστούσα δυο χιλιάρικα στην εφορία; Εξω απο δω οι αλμπάνηδες. Και το συγγενολόι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σημερινή (9-4-22) δήλωση του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ, (Ανδρουλάκης: Δέσμευση να ρυθμιστούν όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ -Την άλλη εβδομάδα οι ανακοινώσεις).
      Τώρα να τον κρίνουμε.

      Διαγραφή
  3. θα λαικισω αν γραψω οτι το λαο δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, αλλά η ακρίβεια σε ρεύμα, τρόφιμα κλπ; ή μήπως πιστεύει κάποιος ότι όλα αυτά θα αλλάξουν μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις; Ουσία βρε παιδιά,,,ουσία θέλουμε και δυστυχώς δεν τη βλέπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που ψηφίζουν πασοκ,
    καταλαβαίνει κανεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο,
    Ούτε τα μνημόνια,ούτε στο ότι έχουν φύγει στο εξωτερικο οι άξιοι νέοι μας,ούτε ότι είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων,
    ο περίγελος του πλανήτη.
    Αλήθεια,με τα χρέη του πασοκ,πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ,και αλλα τόσα της ΝΔ,τι γίνεται.
    Κοιτάξτε ποιοι θέλουν να κυβερνούν,αυτοί που χρωστάνε τόσα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ποιοι ειναι οι άξιοι, αυτοί που έμειναν και παλεύουν για αυτή τη χώρα, πληρώνουν φόρους, επιχειρούν, αγωνίζονται, βρίσκουν λύσεις ή αυτοί που δραπέτευσαν για το προσωπικό τους συμφέρον. Ας τελειώνει το παραμύθι κύριοι ούτε μόνο το ΠΑΣΟΚ, ούτε μονο η ΝΔ δεν φταίνε. Όλοι είμαστε μέρος ενός προβλήματος και μας αρέσει να αποποιούμαστε των ευθυνών μας μετατοπίζοντας τα δίπλα.

      Διαγραφή
  5. η ανατροπή είναι μεγάλη στο κόμμα της Ημαθίας, ελπίζω να πήραν τα μηνύματα παλαιά, ιστορικά, νέα, κλπ στελέχη και απλά μέλη του χώρου. Το κόμμα υπέφερε και πανελλαδικά και τοπικά οι νέοι όταν αποφάσισαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Νίκου Ανδρουλάκη έκαναν την ανατροπή στην παλαιοκομματική κακή νοοτροπία και άνοιξαν την πόρτα στη δημοκρατία. Από ίδιους νέους τώρα περιμένουμε να την κρατήσουν ανοιχτή. Η ΑΛΛΓΗ πάντα έρχεται από τους νέους. Εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ