Quantcast

http://picasion.com/

Ημαθιώτικη «απόβαση» στο συνέδριο της ΝΔ - Ποιοι ήταν εκεί

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό σύνθημα «Δίπλα σε κάθε πολίτη» που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως την Κυριακή 8 Μαΐου στο «Athens Metropolitan Expo». Για μια ακόμη φορά, τα γαλάζια στελέχη της
Ημαθίας έδωσαν δυναμικό παρών και είχαν διαδοχικές επαφές με βουλευτές, υπουργούς και ειδικούς συνεργάτες και συμβούλους του Πρωθυπουργού. 

Στο συνέδριο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, η πολιτεύτρια Νίκη Καρατζιούλα και τα στελέχη Γιώργος Μπιλέκας, Αντώνης Θεοχαρόπουλος, Λίνα Τουπεκτσή, Τζωρτζίνα Αθανασίου, Όλγα Μοσχοπούλου, Τάσος Γιάγκογλου και Πέτρος Ανδρεανίδης.

Δείτε φωτογραφίες:















9 σχόλια:

  1. ολες οι μεγαλες προσωπικοτητες της Βεροιας... χαχαχαχαχα ασε μας ρε βεροιωτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ! Όλοι οι μαϊντανοί και οι σφουγγοκωλάριοι - ες! 😉

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά, οι γνωστοι και γνωστές παρατρεχάμενοι που κάποιοι από αυτούς έχουν αποκτήσει θέσεις μόνιμες στο Δημόσιο - που δεν πατάνε και ποτέ- κάνοντας "καριέρα χαλίφη στη θέση του χαλίφη" στα πολιτικά γραφεία της ΝΔ .

      Διαγραφή
  2. Έχει και κούτσουρα από την Ημαθία για το τζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά είστε σοβαροί ;
    Πήγατε στο συνέδριο χωρίς την Βλαχογιάννη ;
    Έλεος...έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂😂 Η φέρελπις πολιτικός Βλαχογιάννη παρακαλώ όπως δηλώνει η ίδια στο FB της!

      Διαγραφή
  4. Ο τελευταιος στις φωτο εκανε την πιο καλη επιλογη...επεσε ακριβως στο κεντρο του φασισμου.. Ευγε του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Milame gia megali epitixia. Den yparxun logia. Meta apo 13 xronia na mi po 113 xronia diatixias akoma xazogelane sths kameres. Pulane trela k papa ston ellini ilithio pu psifizi afta ta kaimena pedakia. A re vladimire pu ise

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ