Quantcast

http://picasion.com/

Στην «Freskon» o Μπαρτζώκας - Επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις από την Ημαθία

Σημαντική προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, η οποία υπερβαίνει τις αρχικές εκτιμήσεις, καταγράφεται στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών FRESKON στη ΔΕΘ. Στο πλαίσιο αυτό, ξεπέρασαν τα 2.000 τα επιχειρηματικά ραντεβού μεταξύ των εκθετών της FRESKON και εμπορικών επισκεπτών από 35 χώρες. Το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υποδέχθηκε προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, επιχειρηματικές αποστολές και μεμονωμένους ενδιαφερόμενους

Ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος αφού επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις από την Ημαθίας σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά:

«Για ακόμα μια χρονιά, η Ημαθία με δυναμική παρουσία στην έκθεση FRESKON! Η υψηλή ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές των εξωστρεφών, συνεταιριστικών και ιδιωτικών μας επιχειρήσεων, δικαιολογούν απόλυτα την, όλο και ανερχόμενη, διείσδυση τους στις αγορές του εξωτερικού!

Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι παραγωγοί μας κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν για να προσαρμοστούν στη νέα εποχή της Γεωργίας. Εν μέσω μιας αμφίρροπης συγκυρίας, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, οφείλουμε να τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».













2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ