Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (9/5 - 15/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Από αυτή την Τρίτη 10 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, ο Ερμής πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον ανθρώπινο τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, προκαλώντας το γνωστό επικοινωνιακό κομφούζιο, το οποίο δεν θα αφήσει κανέναν μας ανεπηρέαστο, φέρνοντας όμως και σημαντικές αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς καταστάσεων του παρελθόντος. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται Ανάδρομος σκόπιμο είναι να δείξουμε προσοχή στις μετακινήσεις μας, στις συζητήσεις, στις συμφωνίες, στις αποφάσεις που θα πάρουμε, στις αγορές μας, στις δεσμεύσεις μας αλλά και στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων μας. Δεν είναι ιδανικό διάστημα για ενάρξεις ή σημαντικές υπογραφές, για αγορά μεταφορικό μέσου, τεχνολογικών / ηλεκτρολογικών συσκευών, ή για σπουδαία βήματα ζωής που θέλουμε να έχουν μία αρμονική πορεία! Αξιοποιούμαι αυτό το διάστημα για να σκεφτούμε εκ νέου σημαντικά ζητήματα του χτες, να αξιοποιήσουμε γνώσεις και εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει, για να μάθουμε από τα λάθη μας ή και για να διορθώσουμε καταστάσεις!


♈ Κριός

Γενικά

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς κατά τη διάρκεια της θα συμβούν δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, τα οποία θα διαφοροποιήσουν αισθητά το κλίμα που υπάρχει. Από τη μία η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στις 11/5 στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες συζητήσεις οι οποίες είχαν γίνει και κατά το παρελθόν με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο. Ενδεχομένως να υπάρξει μία δυσκολία στο να οργανώσεις μία συνάντηση ή κάποιο ραντεβού για αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και να είσαι διαλλακτικός με ακυρώσεις και καθυστερήσεις συναντήσεων. Την ίδια ημέρα ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σου ενισχύοντας την αισιοδοξία, η οποία θα αποτελέσει χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος. Νέες συγκινήσεις, ευχάριστες εξελίξεις αλλά και η προσθήκη νέων προσώπων στη ζωή σου ανήκουν στα δώρα αυτού του Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως άλλα λες εσύ και άλλα καταλαβαίνει εκείνος. Extra προσοχή θα χρειαστεί σε περίπτωση που έχετε κανονίσει μία κοινωνική συνάντηση ή μία επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς όσο περισσότεροι θα είστε σε ένα μέρος τόσο περισσότερο θα αυξηθούν και οι πιθανότητες παρανοήσεων και παρεξηγήσεων. Αν είσαι ελεύθερος με το Δία στο ζώδιό σου ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής, την εξέλιξη μιας γνωριμίας ή την εμφάνιση ενός ανθρώπου που θα είναι αυτό που λέμε «λαχείο» για εσένα. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός χρειάζονται προσοχή καθώς και αυτά είναι χαρακτηριστικά του Δία, όμως μπορεί να φέρουν προβλήματα στη διαχείριση αισθηματικών υποθέσεων..

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά από τα ζητήματα που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα στη δουλειά θα τα δεις να διευθετούνται «ως δια μαγείας» από τις 11/5 και μετά, καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει μία σημαντική χείρα βοηθείας. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο το επόμενο διάστημα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις νέα ανοίγματα κατά την περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Κάποιες ασυνεννοησίες κατά τη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να προκύψουν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν.

♉ Ταύρος

Γενικά

Ταύρε μου η εβδομάδα έχει «άσους στο μανίκι της» καθώς την ίδια ημέρα στις 11/5 θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων αλλά θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού. Σχετικά με την αναδρομή του Ερμή θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο το ταμείο σου καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να σου διαφύγουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης είναι εξίσου πιθανό να κάνει την εμφάνιση του είτε ένα παλιό χρέος είτε να λάβεις κάποια χρήματα που σου οφείλουν, και τα δύο σενάρια είναι πιθανά, ανάλογα με τα δεδομένα που υπάρχουν. Η παρουσία του Δία στο πύρινο ζώδιο του Κριού θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς περισσότερο στα θετικά πράγματα που βλέπεις γύρω σου, καθώς από τη νέα του θέση ο Δίας προάγει την εσωτερική ηρεμία, την πίστη πως όλα θα πάνε καλά και λειτουργεί σαν τον «φύλακα άγγελό» σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου όμως μπορεί να δημιουργήσει αρκετά περισσότερα σε περίπτωση που έχετε κοινό ταμείο. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή καθώς τα έσοδα, τα έξοδα και οι λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις μπορούν να αποτελέσουν σημείο τριβής μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο κατάλληλο πρόσωπο για εσένα, μάλιστα δεν αποκλείεται να σε φέρει ξανά κοντά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά μπορεί να σου φανούν «βουνό» αυτή την εβδομάδα, όμως η επικοινωνία και οι πρακτικές λεπτομέρειες αυτών είναι που θα δημιουργήσουν τη δυσκολία. Ενδεχομένως να νιώσεις πως δεν υπάρχει καλή επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά, για αυτό θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις που θα γίνουν μέσα σε αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Δίδυμε μου μία ιδιαίτερη εβδομάδα ξεκινά καθώς στις 11/5 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, η οποία θα καταλήξει και στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Ταύρου. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους, καθώς μπορεί να παρατηρήσεις επικοινωνιακά μπερδέματα, κάτι που είναι σπάνιο για εσένα. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια συζητήσεων να υπάρξουν παρανοήσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα, νέες συνεργασίες, νέες σχέσεις, όμως είναι πάρα πολύ βοηθητική για τη διευθέτηση θεμάτων που έρχονται από το παρελθόν, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αναδρομή πορεία του Ερμή θα χρωματίσει τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με το σύντροφό σου, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν ταχύτατα. Να θυμάσαι πως θα βγεις περισσότερος κερδισμένος αν είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε και αν πεις και κυρίως αν δώσεις προσοχή και στον τρόπο που θα το πεις. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στις 11/5 σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα εξωστρεφή και κοινωνική περίοδο, η οποία θα σε φέρει πιο κοντά με τους φίλους σου, θα αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και θα δώσει «πάτημα» σε νέες γνωριμίες και σε φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επικοινωνία θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των επαγγελματικών σου ζητημάτων αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους, όμως φαίνεται πως θα έχεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να «δώσεις τα χέρια» για μία νέα συμφωνία ή να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στα επαγγελματικά, καθώς μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία κάποια από τα δεδομένα ίσως να αλλάξουν.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε μου η νέα εβδομάδα σηματοδοτεί μία περίοδο η οποία θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να προβάλλεις τη δουλειά σου, τις επαγγελματικές σου ικανότητες, τις δεξιότητες σου και να βγεις μπροστά. Ο Δίας θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στον Κριό στις 11/5 (όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι το φθινόπωρο) και η παρουσία του στο πύρινο ζώδιο θα φέρει τα επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο δημιουργώντας ευκαιρίες εξέλιξης. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που μεταφράζεται ως καθυστερήσεις, εμπόδια στις δουλειές της καθημερινότητας λόγω παρανοήσεων αλλά και αναμόχλευση ζητημάτων από το παρελθόν. Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά τα θέματα τα οποία σε «ακολουθούν» για πολύ καιρό, καθώς τώρα είναι η ευκαιρία για αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία τα οποία δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη τη σχέση σου. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν πράγματα τα οποία έπρεπε να ειπωθούν και δεν έχουν ειπωθεί ακόμα, τότε αυτές τις ημέρες θα νιώθεις πολύ έντονα την ανάγκη να τα πεις και να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Τώρα είναι μία πολύ καλή περίοδος για να διευθετήσετε θέματα από το παρελθόν, αρκεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο της επικοινωνίας ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος μία επαγγελματική ή κοινωνική γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και πιθανόν να αποτελέσει το νέο ενδιαφέρον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 είναι ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός το οποίο ευνοεί «απροκάλυπτα» την επαγγελματική σου αναγνώριση και την εξέλιξη. Αν το επόμενο διάστημα -μέχρι και το φθινόπωρο- δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά είναι σίγουρο πώς θα βγεις κερδισμένος. Ο Δίας από το νέο του ζώδιο θα σου χαρίσει αισιοδοξία, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε επιβραβεύσει αν ασχοληθείς με την επαγγελματική σου εξέλιξη.

♌ Λέων

Γενικά

Λέων μου βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα δύο εκλείψεων κάτι που μεταφράζεται ως «βαριά» διάθεση και ίσως να νιώθεις πως κάποιες εσωτερικές ανησυχίες αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται, όμως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει και το «αντίπαλον δέος» των παραπάνω, το οποίο θα εξισορροπήσει τη διάθεσή σου και θα ενισχύσει την αισιοδοξία σου. Στις 11/5 ο Δίας θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού -μία πολύ καλή θέση για εσένα σχετικά με το ζώδιο που βρισκόταν μέχρι στιγμής τους Ιχθύς- και θα βρει τρόπο να σου υπενθυμίσει την αισιόδοξη φύση σου. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό με ευκαιρίες για επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείς με κάτι που σχετίζεται με την εκπαίδευση και τα ταξίδια. Βέβαια την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, ένα ζώδιο που είναι και αυτό φιλικό προς εσένα όμως μπορεί να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα ενισχύει την εξωστρέφεια σου, την κοινωνική σου διάθεση και θα σε οδηγήσει να παρακινήσεις το σύντροφό σου και να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και να βγείτε από τη «μελαγχολία» του προηγούμενου διαστήματος. Βέβαια οτιδήποτε και αν κανονίσετε αυτές τις ημέρες χρειάζεται προσοχή, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα είτε στην επικοινωνία είτε να δημιουργήσει μία δυσκολία στο να κανονίσετε κάτι που θέλετε. Αν είσαι ελεύθερος το ευρύτερο περιβάλλον σου θα παίξει το δικό του ξεχωριστό ρόλο σε μία γνωριμία που θα κάνεις, καθώς φαίνεται πως αυτή θα γίνει κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή μιας επίσκεψης σε αγαπημένα σου πρόσωπα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτές τις ημέρες θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια «εκκαθάριση» όσον αφορά θέματα του επαγγελματικού τομέα, να δεις τι εκκρεμότητες υπάρχουν, κι όλο αυτό φαίνεται πως θα σε οδηγήσει σε μία ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να επιβραδύνει την επικοινωνία καταδεικνύοντας πως οι συζητήσεις αυτή την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή για να μην γίνουν κουραστικές. Αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να ρυθμίσεις ζητήματα του παρελθόντος, «ξεχασμένες» δουλειές και υποχρεώσεις, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις νέες συμφωνίες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Παρθένε μου αυτή η εβδομάδα θα παίξει κομβικό ρόλο στα δρώμενα του επόμενου διαστήματος καθώς στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα αλλάξει τις προτεραιότητες αλλά και τον τρόπο που αξιολογείς πρόσωπα και καταστάσεις. Η νέα κατάσταση του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια «εμπρός-πίσω» στη δουλειά ή να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους επαγγελματικά θέματα τα οποία θεωρούσες πως είχαν κλείσει. Η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις είναι το σύνηθες φαινόμενο, κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Την ίδια ημέρα (11/5) θα αλλάξει και ο Δίας ζώδιο περνώντας στον μαχητικό Κριό. Από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις, έσοδα-έξοδα αλλά και κληρονομικά ζητήματα, δείχνοντας πως με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να βγεις πολύ κερδισμένος στον οικονομικό τομέα για το επόμενο διάστημα (μέχρι το Φθινόπωρο).

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να μην βοηθήσουν τόσο στη διευθέτηση ορισμένων ζητημάτων, για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή προκειμένου να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Ενδεχομένως να υπάρξει το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» το οποίο φαίνεται πως θα κορυφωθεί στα μέσα της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ένα πρόσωπο του παρελθόντος, κάτι που θα σε βάλει σε σκέψεις για μία επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε ένα ζώδιο το οποίο σχετίζεται με τη δουλειά και την καριέρα σου, για αυτό από τις 11/5 μέχρι και τις αρχές του Ιουνίου είναι ένα διάστημα το οποίο χρειάζεται προσοχή. Κάποια πράγματα τα οποία αφορούν τη δουλειά ενδεχομένως να παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή να κάνουν την εμφάνισή τους νέα δεδομένα τα οποία θα αλλάξουν τον τρόπο διευθέτησης τους. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές εξελίξεις για αυτό προσπάθησε να επενδύσεις χρόνο και προσοχή σε αυτή, ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ μου η εβδομάδα θα χρειαστεί ιδιαίτερη συγκέντρωση όσον αφορά τις δουλειές της καθημερινότητας, τις εργασιακές υποχρεώσεις και όλα αυτά που υπάρχουν στο εβδομαδιαίο σου πλάνο, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στις 11/5 στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να δημιουργήσει κωλυσιεργία. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που έχεις κανονίσει μέσα σε αυτή την εβδομάδα κάποιο ραντεβού ή τη διευθέτηση ενός ζητήματος που είναι σημαντικό για εσένα, καθώς ενδεχομένως να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να το διευθετήσεις. Την ίδια ημέρα θα υπάρξει άλλο ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός καθώς ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Από τη νέα του θέση θα φέρει στο προσκήνιο προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου φαίνεται πώς θα υπάρξουν πολύ σημαντικά νέα στην προσωπική σου ζωή το επόμενο διάστημα, είτε έχεις ήδη μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία του «γαλαντόμου» Δία στο πολικό ζώδιο του Κριού δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος η οποία θα φέρει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το διάστημα μέχρι και το φθινόπωρο θα συμβάλλει πολύ στην εξέλιξη αυτής της σχέσης και έτσι δεν αποκλείεται να κάνεις το επόμενο βήμα σε αυτή, είτε αυτό λέγεται συγκατοίκηση είτε αυτό λέγεται επισημοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο το οποίο θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που αναζητάς και μάλιστα φαίνεται πως τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία. Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (από τις 11/5 έως και τις αρχές του Ιουνίου) θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία, καθώς αυτή θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς κάποιες πολύ καλές στιγμές στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα που αφορούν μία συνεργασία μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ιδιαίτερα αν το προηγούμενο διάστημα δεν είχε γίνει μία κίνηση για διευθέτηση. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή μέσα σε αυτές τις ημέρες, μιας και μπορεί να νιώσεις πως είναι δύσκολο να βρεις σημείο επαφής με τους ανθρώπους που συζητάς. Παρόλα αυτά -λόγω του ότι ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε ένα ζώδιο που είναι φιλικό προς εσένα- φαίνεται πως τυχόν επικοινωνιακές δυσκολίες θα μπορέσουν να ξεπεραστούν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις σχετικά με υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες θα σε κρατήσουν απασχολημένο και ενδεχομένως να σε βάλουν στη διαδικασία να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα τα οποία θεωρητικά είχαν κλείσει. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/5 και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος. Μία προσωπική σχέση που είχες ή μία παλιά σου συνεργασία φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το διάστημα, όπως επίσης πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες παλαιότερες οικονομικές υποχρεώσεις, τις οποίες μπορεί να είχες αφήσει χωρίς να διευθετήσεις. Την ίδια ημέρα θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά σου, τις εργασιακές σχέσεις και το κλίμα στη δουλειά, κάτι που θα συμβάλλει πολύ θετικά και στα εργασιακά θέματα αλλά και στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια αισθηματικά θέματα φαίνεται πως θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο και αυτό δείχνει πως μπορεί να αρχίσει να σε απασχολεί ξανά μία γνωριμία του παρελθόντος ή πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες συναντήσεις οι οποίες θα σε γυρίσουν πίσω σε αναμνήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο και μείνε μακριά από «πειρασμούς». Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια ζητήματα εξαιτίας επικοινωνιακών παρανοήσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά θα αρχίσει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσένα από αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα σε παρακινήσει να προσέξεις περισσότερο εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που θα σε οδηγήσει να βγεις κερδισμένος. Είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσουν συζητήσεις για ένα νέο project (βέβαια καλό θα είναι να μην ξεκινήσει την περίοδο του ανάδρομου Ερμή) και είναι εξίσου πιθανό να υπάρξει μία ευχάριστη αλλαγή στο εργασιακό σου περιβάλλον με την προσθήκη ενός νέου συναδέλφου ή λόγω της καλύτερης διαχείρισης κάποιων ζητημάτων. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή καθώς ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, όμως σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως τώρα μέχρι και το Φθινόπωρο θα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για επαγγελματικές και εργασιακές υποθέσεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 11/5 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που θα επηρεάσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει πως μπορεί να εμφανιστεί ξανά ένας παλιός συνεργάτης, ένας πρώην σύντροφος ή για κάποιο λόγο να αρχίσουν να σε απασχολούν θέματα του παρελθόντος που αφορούν τον τομέα αυτό. Σε περίπτωση που επιθυμείς μία επανασύνδεση -είτε προσωπική είτε επαγγελματική, τότε η περίοδος μέχρι και τις αρχές Ιουνίου είναι η κατάλληλη για να την προσπαθήσεις. Στις 11/5 θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, ένα ζώδιο που σε ευνοεί ιδιαίτερα, καταδεικνύοντας πως το επόμενο διάστημα η προσωπική σου ζωή, ο έρωτας, τα χόμπι, τα παιδιά και οτιδήποτε σε γεμίζει χαρά θα βρεθεί στο προσκήνιο και θα ενισχυθεί από την παρουσία του Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία με το σύντροφό σου όμως η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα εξομαλύνει τις εντάσεις και τις διαφωνίες και θα βοηθήσει στο να επανέλθει η ισορροπία στη σχέση σας. Από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα σου δώσει κίνητρο, έμπνευση, φαντασία και δημιουργικότητα, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να παρακινήσεις και το σύντροφό σου να περάσετε στη «δράση», να δοκιμάσετε καινούργιες δραστηριότητες και να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά που σας ευχαριστούν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξει μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Επίσης από τώρα μέχρι τις αρχές Ιουνίου είναι πολύ πιθανό να επανέλθει μία παλαιότερη γνωριμία, με νέα δεδομένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν θα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτές τις ημέρες, καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέα δεδομένα σε αυτά τα οποία ίσως να δημιουργήσουν κάποια μπερδέματα. Προσπάθησε να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή και μην ξεχνάς τις λεπτομέρειες οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ένα ζήτημα του παρελθόντος που απασχόλησε μία συνεργασία σου ενδεχομένως να έρθει ξανά στο προσκήνιο, όπως επίσης και ένας παλιός συνεργάτης.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες των υποχρεώσεων σου οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά και θα καθορίσουν την έκβαση τους. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 11/5 στο ζώδιο των Διδύμων καταδεικνύοντας πως η διαφορά θα βρίσκεται στις λεπτομέρειες όσον αφορά ζητήματα της καθημερινότητας, εργασιακά θέματα αλλά και συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους. Η επικοινωνία ίσως αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας λόγω των παρανοήσεων που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αυτές τις ημέρες. Την ίδια ημέρα (11/5) θα περάσει και ο Δίας στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει θέματα τα οποία σχετίζονται με τη διαχείριση του σπιτιού, θέματα της ακίνητης περιουσίας αλλά και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα γίνει αισθητή μέσα σε αυτή την εβδομάδα και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να αναμοχλεύσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο που θα μπορούσε να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Το καλό νέο είναι πως ο Δίας από το νέο του ζώδιο θα λειτουργεί υποστηρικτικά ως προς εσάς, καταδεικνύοντας πως ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες αψιμαχίες θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανόν να συναντήσεις ακόμα και τυχαία στο δρόμο ή σε κάποιο μέρος το οποίο θα βρεθείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα ανοίξει το «κουτάκι» των αναμνήσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς και τα εργασιακά ζητήματα σε γενικότερο πλαίσιο είναι πιθανόν να σου φαίνονται «βουνό» αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει αναβλητικότητα σχετικά με τη διευθέτηση τους. Σε αυτή την αναβλητικότητα θα συμβάλλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργώντας περισσότερες καθυστερήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την παγίδα καθώς αν δεν αφιερώσεις χρόνο σε θέματα της δουλειάς αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί να αφιερώσεις το διπλάσιο χρόνο την επόμενη.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε μου μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς στις 11/5 ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Διδύμων και θα ολοκληρωθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές του Ιουνίου. Κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται σε αναδρομή μπορεί να υπάρχουν επικοινωνιακά μπερδέματα, συγχύσεις παρανοήσεις και καθυστερήσεις σε ραντεβού, όμως για εσένα αυτά δεν θα είναι αξεπέραστα και δεν θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στο πρόγραμμά σου, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο. Στο τέλος του Μαΐου που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου τότε μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν περισσότερο και θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά τη διευθέτηση τους. Για αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή κοινωνικά «πάρε-δώσε» έτσι ώστε να αποφύγεις οποιοδήποτε εμπόδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα ίσως να μη σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα όσον αφορά το θέμα που θα έρθει στο προσκήνιο, για αυτό θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή προκειμένου να ξεπεράσεις οποιαδήποτε επικοινωνιακή δυσκολία. Ίσως να σε απασχολήσουν ξανά κάποια θέματα του παρελθόντος, τα οποία όμως δεν είναι αξεπέραστα και φαίνεται πως μπορούν να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού στις 11/5 εγκαινιάζει ένα εξωστρεφές και επικοινωνιακό διάστημα γεμάτο με κόσμο, το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον. Μια επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή είναι μία εβδομάδα η οποία δεν θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα σε επαγγελματικές υποθέσεις, αρκεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, προκειμένου να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις που ήδη υπάρχουν. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα βγεις κερδισμένος αν αφιερώσεις χρόνο σε επαγγελματικές συναντήσεις και δημόσιες σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για τη δουλειά μέσω των προσώπων των οποίων θα συναναστραφείς.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις περισσότερο υποτονικός σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και είναι πάρα πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τρόπους να αναβάλεις κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμά σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει στις 11/5 και είναι πολύ πιθανόν να εντείνει αυτή την αναβλητικότητα. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν δουλειές του σπιτιού και οικογενειακές υποχρεώσεις, καθώς εκεί ίσως να υπάρξουν μεγαλύτερα εμπόδια. Στις 11/5 επίσης ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για να αυξήσεις τους πόρους σου, να διαπραγματευτείς οικονομικές υποχρεώσεις και να βγεις κερδισμένος. Μέχρι και το Φθινόπωρο που θα παραμείνει αρχικά σε αυτό το ζώδιο, δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς αυτός θα ευνοηθεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτές τις ημέρες ίσως να αναζητήσεις τρόπο να αποφύγεις κάποια πράγματα που θέλει να κάνετε το ταίρι σου, όμως θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει μία παρεξήγηση μεταξύ σας. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με αυτά που θέλεις αλλά και με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποφύγεις παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και εν τέλει διαφωνίες, οι οποίες λόγω του ανάδρομου Ερμή θα έχουν και μία πρόσθετη δυσκολία στη διευθέτηση τους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως έρχεται με νέα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση εξέτασε προσεκτικά τα «στοιχεία» που υπάρχουν πριν κάνεις κάποια κίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να παρατηρήσεις πώς θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός στους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, ο οποίος θα συνοδεύεται από κάποιες παρανοήσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις εμπόδια στην επικοινωνία να δημιουργήσουν ή να ενισχύσουν εντάσεις και αυτό θα γίνει εάν δώσεις μεγάλη προσοχή και σε αυτά που λες αλλά και σε αυτά που σου λένε. Ένα ζήτημα του παρελθόντος που αφορά μία επαγγελματική υπόθεση ίσως να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο, σε περίπτωση που δεν είχε διευθετηθεί εξ ολοκλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ