Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέταξε και τον Θεσπρωτό η Βέροια - Πάει για πρωτάθλημα

Με γκολ των Φοφανά (32') και Πασα (59') η «Βασίλισσα του Βορρά» κέρδισε και τον Θεσπρωτό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους της. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτεροι, καθώς έχασαν πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο τα κακά τελειώματα και το ματς στο τέλος έγινε ροντέο. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας μείωσε στο σκορ στο 77 λεπτό της συνάντησης, με σκόρερ τον Βασιλακάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ξάνθη γκέλαρε μέσα στον Απόλλων Πόντου, όπου ήρθε ισόπαλη με 0-0, ενώ χθες και η Λάρισα σκόνταψε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β'. 

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται αναλυτικό ρεπορτάζ, το match summary, η μάχη των πάγκων, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και η βαθμολογία των παικτών με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινό. 

ΟΙ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΟΥΡΓΟΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ, FOFANA, ΠΑΣΑΣ.

Αναπληρωματικοί: ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ADEM, ΜΟΥΧΑΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΠΝΙΔΗΣ, KWATENG.

ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Juan Ramon Rocha): ΠΑΠΠΑΣ, VALENDE, ΓΩΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, GANCHIER, ΛΥΓΚΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, D΄ALESSIOL, ΖΙΩΓΑΣ, RAMIREZ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ.

Αναπληρωματικοί: ΚΙΝΑΛΗΣ, ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ, BONILLA, ΔΙΓΚΟΖΗΣ, ROMERO, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ.

• ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτιος Πολυχρόνης (Ε.Π.Σ Πιερίας)
• ΒΟΗΘΟΣ Α΄: Ιωάννης Μηνούδης (Ε.Π.Σ Πιερίας)
• ΒΟΗΘΟΣ Β΄: Κωνσταντίνος Βρούζος (Ε.Π.Σ Πιερίας)
• 4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Ε.Π.Σ Κοζάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ