Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕΠΣ Ημαθίας: Πρώτη και πάλι η Νίκη Αγκαθιάς!

Σύμφωνα με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας, κατοχυρώθηκαν οι 3 βαθμοί υπέρ της Αγκαθιάς με τον Φίλιππο Μελίκης να μηδενίζεται στο συγκεκριμένο ματς, να ακολουθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και να μένει αρκετά πίσω. Η ομάδα της Μελίκης είχε προβεί σε παράβαση του ΚΑΠ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πραγματοποιώντας παραπάνω από 3 διακοπές προκειμένου να κάνει τις 5 που δικαιούται αλλαγές της. Πράγμα το οποίο σύμφωνα με τις διατάξεις, αντιτίθεται στον κανονισμό.

Ο veriotis.gr γνωρίζοντας κι ερμηνεύοντας σωστά τη φύση, την εκτέλεση και την τελεσίδικη απόφαση των κανονισμών, έγραψε για την ένσταση που άσκησε η διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς (δείτε εδώ), βεβαιώνοντας το φίλαθλο κοινό της Ημαθίας πως δύσκολα δεν θα πάρει τους 3 βαθμούς, παρ' όλο που ο άρχων του αγώνα και οι βοηθοί του, δεν αντέδρασαν όπως άλλοι συνάδελφοί τους σε ανάλογες περιπτώσεις. Οι κυρώσεις στην ομάδα που το εφάρμοσε έγιναν, αλλά πιθανώς να εφαρμοστούν ανάλογες κυρώσεις και στην διαιτητική τριπλέτα (πράγμα που έχει συμβεί σε αντίστοιχη περίπτωση).

Αξίζει να αναφερθεί πάλι, πως οποιαδήποτε διοίκηση που δρα σοβαρά και προστατεύει την ομάδα, θα έπραττε το ίδιο 100% , ειδικότερα αν επρόκειτο για ομάδα πρωταθλητισμού όπως και η Αγκαθιά.

Έτσι ο βαθμολογικός πίνακας διαμορφώνεται εκ νέου, συνεχίζοντας να προσφέρει αμείωτο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου:




Προβλέπεται μεγάλο Σάββατο. Συντονιστείτε αύριο στο veriotis.gr για τα αποτελέσματα, τις απόψεις και τις αναλύσεις των αποτελεσμάτων...

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αλαμπορινός

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΓΚΑΘΙΑΡΑ εδώ και πολλά χρόνια δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο που πάτε να κάνετε τέτοια πράγματα, εξάλλου είναι η μοναδική ομάδα μετά την Βέροια που για δύο πέναλτι που έχασε δεν βγήκε στην β Εθνική κ η μοναδική ομάδα που σε αγώνα πρωταθλήματος κέρδισε την Βέροια 0-1 φιλιά πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ