Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός με την ένσταση της Αγκαθιάς - Παίρνει τους 3 βαθμούς και πιάνει κορυφή;

Μεγάλη μπάλα μέσα κι έξω από το γήπεδο για την EPS League
Υπάρχει μήπως κανένας που βαρέθηκε να παρακολουθεί την premier EPS League Ημαθίας; Υπάρχει κανένας που να μην έχει φωνάξει, χαρεί και κλάψει με το θέαμα, τη χαρά και τη συγκίνηση που προσφέρει το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα της North Mainland; Φυσικά και όχι. Διότι η Α' κατηγορία του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, παίζει τεράστια και απολαυστική μπάλα εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, μετά τη διαμαρτυρία και καταγγελία της διοίκησης της Νίκης Αγκαθιάς στην ΕΠΣ Ημαθίας να ανατραπούν τα πάντα! Κι αυτό διότι, όπως αναφέρεται, αυτή η αναφορά έχει να κάνει με παραβίαση των Κανονισμών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) από πλευράς του Φιλίππου Μελίκης, όπου προέβησαν σε παραβίαση αυτών των κανονισμών στον μεταξύ τους αγώνα. 

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ του 2021-22, η κάθε ομάδα έχει μεν να κάνει 5 και όχι 3 αλλαγές ποδοσφαιριστών, αλλά οφείλει να έχει γνώση και να σέβεται πως αυτές οι 5 αλλαγές δύναται να πραγματοποιηθούν σε 3 διακοπές και όχι σε 4, σε 5 κτλ.

Έτσι, η ομάδα της Μελίκης όντως παραβίασε τον κανονισμό και παράλληλα ο διαιτητής και οι βοηθοί του είτε δεν αντιλήφθηκαν το τι συνέβη, είτε αποφάσισαν να μην παίξουν συμβουλευτικό ή κατασταλτικό ρόλο για την ενέργεια της ομάδας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είτε έχεις γνώση, είτε δεν έχεις! Και φυσικά σύμφωνα με τον κανονισμό, πιστεύω προσωπικά πως οι 3 βαθμοί θα δοθούν στη Νίκη Αγκαθιάς, καθώς το αίτημά της είναι απόλυτα σωστό και συμβαδίζει πλήρως με τον ΚΑΠ και τις διατάξεις του.

Οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση της οικογένειας Ματσούκα, εφόσον πρόκειται για το νόμιμο συμφέρον της ομάδας, θα είχε προβεί στην ίδια αναφορά προς την ΕΠΣ. Όποιος μου πει το αντίθετο, δεν θα τον πιστέψω. Ειδικότερα όταν η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δηλώσεις του τύπου «Εμείς κερδίζουμε στο γήπεδο» και άλλα τέτοια, όχι απλά δεν με βρίσκουν σύμφωνο, αλλά γελάω κιόλας. 

Στο γήπεδο οφείλεις να ακολουθείς τους κανονισμούς είτε σ'αρέσουν είτε όχι. Και για να μιλήσεις στο γήπεδο παίζοντας ίσοις όροις, δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου. Και η άλλη ομάδα θα μπορούσε να βάλει π.χ 11 από τους 11 να είναι πάνω από 25 ετών.. Θα μπορούσε και να κερδίσει. Μέσα στο γήπεδο. Αλλά θα ήταν νόμιμο; ΟΧΙ. Δεν μπορώ να ακούω άλλες τέτοιες λαϊκίστικης τροπής ατάκες που δίνουν στα πράγματα μερικοί. Φτάνει πια! Πήγαινε με τους κανονισμούς και μίλα στο χορτάρι!

Και μη μου πει κανένας ότι τα γράφω αυτά για να κάνω αβάντα στην Αγκαθιά ή στη διοίκησή της λόγω της περσινής μας συνεργασίας στη Γ' εθνική. Έχω αποδείξει προσωπικά πολλές φορές πως ούτε εμπάθειες έχω, ούτε και ιδιαίτερες συμπάθειες προς συγκεκριμένους ανθρώπους χωρίς λόγο. Είμαι πάντα με το δίκαιο και αυτό πρεσβεύω, είτε ως άνθρωπος που ασχολείται τεχνικά με το χώρο του ποδοαφαίρου, είτε ως μέλος του κοινωνικού συνόλου.

Εν κατακλείδι, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί εφόσον η ΕΠΣ καταλογίσει το ματς υπέρ της Νίκης Αγκαθιάς... Χαμός στο ίσιωμα! Ο πίνακας θα κάνει roll eyes σαν το μηχάνημα με τα jack pot και τα φρουτάκια!

Πάμε λοιπόν να δώσουμε τα προγνωστικά μας για την 13η και τελευταία αγωνιστική για το 2021 της Premier...

Με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού

• Κοπανός - Φίλιππος Μελίκης: μεγάλο ματς, ειδικότερα για τη Μελίκη. Ο Κοπανός μου δείχνει ικανός για ολα τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν παίζει ο καλύτερος τεχνικά για μένα ποδοσφαιριστής της ΕΠΣ Μάριος Αργυρόπουλος ή αν θα είναι εκτός. Έχω την αίσθηση πως η Μελίκη θα τα δώσει όλα και θα πάρει το διπλό. Under με σκορ 0-1.

• Ροδοχώρι - Κουλούρα: ντέρμπυ μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις. Αν και το Ροδοχώρι έβγαλε διπλό και τσίμπησε 3 βαθμούς στη 12η αγωνιστική, θεωρώ πως θα δυσκολευτεί να κερδίσει την Κουλούρα, η οποία πάση θυσία θέλει τους 3 βαθμούς. Χ και under με σκορ 1-1.

• Νίκη Αγκαθιάς - Αστέρας Τριποτάμου: τι Merseyside και Λίβερπουλ - Έβερτον, τι el classico Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, τι Glasgow Rangers - Celtic.... Εδώ μιλάμε για ματς ενδιαφέροντος που ξεφεύγει από τα όρια της Ελλάδας! 2 ομάδες με τους ποιοτικότερους παίκτες της κατηγορίας. Ο Τριπόταμος πιο ανεβασμένος ψυχολογικά κι αγωνιστικά από την Αγκαθιά, δείχνοντας έτοιμος να διεκδικήσει τα πάντα. Η Νίκη, που όπως δήλωσε κι ο προπονητής της χρειάζεται μια κάποια ενίσχυση, πιστεύω πως θα τα δώσει ολα για όλα ξαι θα καταφέρει τον άσσο. Μεγάλο ματς που νομίζω θα θαυμάσει ολο το φίλαθλο κοινό. Οver, 1 και σκορ 3-2.

• Αγ.Μαρίνα - Νάουσα: δυο πολύ καλές ομάδες. Η Νάουσα που σαφέστατα χτυπάει το πρωτάθλημα και πρόσφατα προέβη και σε αντικατάσταση του προπονητή Μέρκου Καραλιόπουλου, με την πρόσληψη ενός παλιού γνώριμου, του Γιάννη Κερλίδη. Η Αγία Μαρίνα θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά, οπότε όλα είναι πιθανά! Θα πάμε με το Χ, over και σκορ 2-2.

• Μακροχώρι - Άχθος Αρούρης: η ομάδα του Μακροχωρίου μου αρέσει. Τα νεαρά του παιδιά έχουν δείξει πως δεν είναι για κανέναν εύκολη υπόθεση. Και τα εχουν πάει καλά μέχρι στιγμής. Δεν έχω προλάβει ακόμη να δω τον Άχθο να αγωνίζεται για να διακρίνω και οποιοδήποτε potential. Δυστυχώς το ποντικάκι δύσκολα πιστεύω θα τα καταφέρει. 1, over και σκορ 4-1.

* Τα λέμε το Σάββατο με τον σχολιασμό μας και τις απόψεις μας, μετά τη λήξη της 13ης αγωνιστικής.

3 σχόλια:

  1. Στον αγώνα κυπέλλου η αγκάθια έκανε αλλαγή τερματοφύλακα μετά το τέλος της παράτασης και οι διαιτητές συμφώνησαν χαχα τι ψαχνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ιδια περιπτωση ακριβως σε αλλη ενωση τιμωριθηκε ο δοατητης φιλε μου και οχι η ομαδα.απλα ενημερωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΓΚΑΘΙΑΡΑ εδώ και χρόνια βαδίζει σε επαγγελματικό επίπεδο που πάτε να κάνετε τέτοια, εξάλλου είναι η μοναδική ομάδα μετά την Βέροια που πήγε να βγει β'εθν για 2 πέναλτι που έχασε δεν βγήκε,κ η μοναδική ομάδα που κέρδισε την Βέροια σε αγώνα πρωταθλήματος 0-1 φιλιά πολλά κ καλά Χριστούγεννα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ