Θυμίζουμε ότι με την αγορά του εν λόγω ακινήτου από τον δήμο, θα χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει μαθητές από το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Με την αγορά αυτή, απελευθερώνεται το κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου, κίνηση που ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσει η ανταλλαγή του σχολείου (που ανήκει στον δήμο Βέροιας) με το κτίριο του Δημαρχείου (που ανήκει στην Μητρόπολη). Το κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα από το Βήμα του Αποστόλου Παύλου και το Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Μητρόπολης (Μενδρεσέ Τζαμί), είχε ζητήσει η Μητρόπολη να της παραχωρηθεί προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως εκθεσιακό χώρο, με αντάλλαγμα το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Δημαρχείο Βέροιας, του οποίου έχει την κυριότητα. (δείτε εδώ αναλυτικά)
Αγοράστηκε το πρώην σχολείο «Τσαλέρα» από τον δήμο Βέροιας
Στην αγορά του παλιού 16ου Δημοτικού Σχολείου (πρώην εκπαιδευτήρια Τσαλέρα), προχώρησε ο δήμος Βέροιας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Κώστας Βοργιαζίδης. Ο Δήμαρχος Βέροιας, ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή το Σώμα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 20/12, λέγοντας πως «σήμερα υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την αγορά του κτιρίου και του οικοπέδου. Μια εξαιρετική αγορά κατά την άποψή μας και θα φροντίσουμε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Η άμεση και ψύχραιμη αντίδραση των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψε τα χειρότερα
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Λευτέρης Μανουσαρίδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 5:00
-
Αυτή τη στιγμή μαίνεται φωτιά στον δρόμο από περιφερειακό προς Μέση, λιγο πριν τη διασταύρωση για Μακροχώρι. Άμεσα έσπευσε η
-
«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου 2025 σε πολυκατοικία στην περιοχή του Άλσους Παπάγου στη Βέροια, όταν οι
-
«Μπλοκ» στο εκτεταμένο δίκτυο ψευδών δηλώσεων βοσκοτόπων, όπου κτηνοτρόφοι δήλωναν εκτάσεις σε μακρινές περιοχές, δημόσια
-
Διαβάστε το βιογραφικό της νέας διοικήτριας της Τροχαίας Παναγιώτας Καρρά
-
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Βεροιώτης Ορέστης Τσαχουρίδης! Ο 14χρονος αθλητής του ΝΠΣ Βέροια κέντρισε εδώ και
-
Έρχεται ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη, ο οποίος θα «ξεκολλήσει» τους πλειστηριασμούς και θα κάνει γρηγορότερη την
-
Αγάπη και φροντίδα για το παιδί σε έναν νέο φιλόξενο χώρο Μέσα σε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν
-
Το Σέλι πλημμύρισε σήμερα από φωνές παιδιών, επισκεπτών και φίλων της φύσης, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο βουνό.
Σοφή κίνηση, γιατί εξυπηρετούνται και οι δύο πλευρές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ κερδισμένος μάλλον ένας είναι!
ΔιαγραφήΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ... ΜΠΑΛΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάποιοι πόνεσαν πολύ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ Αξία του Πρώην Ελληνικού Ορθοδόξου Σχολείου είναι υπερπολλαπλάσια αυτής του τουρκικού χτίσματος στο Βήμα. Δεν γίνονται έτσι ανταλλαγές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΑΛΕΡΑ ΕΧΕΙ 6-7 ΑΙΘΟΥΣΕΣ? ΤΟ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ... ΦΟΒΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΑΡΑ 14 ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ 7 ΑΙΘΟΥΣΕΣ . ΦΟΒΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΦΟΒΕΡΑ ΜΥΑΛΑ.ΕΤΟΣ 2022 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ , ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ , ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΛΠ...ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ?? ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΑΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ κίνηση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις επόμενες Δημοτικές εκλογές....
ΑπάντησηΔιαγραφήμπράβο, με την ευχή να γίνει στολίδι για τα παιδιά μας, καιρός ήταν το 'μαυσωλείο' που στεγαζόταν το 3ο δημ. σχολείο να πάψει να υφίσταται για σχολ. χρήση
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολύ χειρότερο τόσο το κτίριο όσο και το οικόπεδο - προαύλιο - τοποθεσία του "Τσαλέρα" σε σχέση με το ιστορικό σχολείο που ανταλλάσσουν.
ΔιαγραφήΠόσο χρηστικό και κυρίως πόσο ασφαλές θα είναι για τα παιδιά;. Λόγο παλαιότητας, δομικής ασφάλειας, αυλή ανάμεσα σε τεράστιες πολυκατοικίες..... βλέπε σεισμούς. Μιλώντας πάντα για μία νέα αγορά που αφορά χρίση ως σχολείο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρόσθεσε και το ότι είναι ανήλιο συν την όχληση στις γύρω οικοδομές! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ! Η κοινωνία της πόλης ...κοιμάται!
Διαγραφήτο συγκεκριμένο οικόπεδο περίπου 1500m2 μέτρα άρτιο και οικοδομήσιμο στο κέντρο της πόλης αγοράστηκε 455.000ευρώ, αν κτιστεί σήμερα κτίζονται 3.500μ2 μέτρα περίπου για να τα κάνει κάποιος ότι θέλει και όλα αυτά με 455.000ευρώ. σήμερα στην ίδια περιοχή κάποιος με αυτά τα λεφτά παίρνει 4 ευρύχωρα μεταχειρισμένα ή 2-3 καινούρια διαμερίσματα . Σκεφτείτε τώρα αν το πήρε καλά ή όχι ο Δήμος το οικόπεδο και αναρωτηθείτε αν θα αφήνατε εσείς την ευκαιρία (αν είχατε τα χρήματα).
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να μην τρελαθούμε στο τέλος.
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ Β. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!
ΔιαγραφήΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΤΗΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.
ρε πατε καλα;;; τι εχει προς εκθεση(!!!!) η ορθοδοξη εκκλησια μεσα σε τουρκικα - μουσουλμανικα κτηρια;;;
Διαγραφή