Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο εξωγήινος, το πολυεργαλείο και ο καταϊδρωμένος

Πανσερραϊκέ, οφείλω να παραδεχθώ πως ήρθες στη Βέροια και έπαιξες ωραία μπαλίτσα. Έχασες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερες να σκοράρεις και μοιραία δέχθηκες την ήττα. Από την στιγμή που δεν μπορείς να σκοράρεις μέσα στον πρώτο της βαθμολογίας, δεν δικαιούσαι τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Καλώς τα παιδιά, 3-0! Αμ, ο άλλος ο Πασάς! Για μια ακόμη φορά ήταν από τους κορυφαίους. Εξωγήινος! Ειδικά, στην φάση με το δοκάρι, πω, πω, πω, τι σεντερφορίσια κίνηση ήταν αυτή; Τι απαλλαγή από τον αντίπαλο; Τι σουτάρα; Είναι παικταράς, τέλος! 

Ο Πόζογλου είναι όπως το δήλωσε και ο ίδιος. Πολυεργαλείο! Είναι παντού και τρέχει σαν τον Καμπαμαρού Ιγκάνο. Είναι μέσα σ' όλες τις φάσεις, πιέζει, μαρκάρει, κάνει μπούκες, σουτάρει. Είναι κι αυτός σε καλό φεγγάρι. 

Από την άλλη πλευρά, ο Οικονόμου θέλει ανάσες. Τα έχει φτύσει το παιδί από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Pablo πρέπει να τον ξεκουράσεις. Φαίνεται πως τον έχει καταβάλει η κούραση και είναι λογικό. Στον πρώτο γύρο έχει κάνει σε χιλιόμετρα το πάνε-έλα στην Αθήνα.

Για ακόμη ένα ματς κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Πολύ σημαντικό! Βέβαια να πούμε και την αλήθεια οι επιθετικοί του Πανσερραϊκού νόμιζαν πως έπαιζαν σε γήπεδο ράγκμπι και τα πετούσαν όλα έξω! 

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο πήγαινε για ισοφάριση. Αλλά ο στρατηγός Pablo άλλαξε τον σχηματισμό, έβαλε μέσα τον Παπαχρήστο και κλείδωσε το ματσάκι. Έτσι κάνουν οι ικανοί και οι έμπειροι προπονητές. Να του το πιστώσουμε αυτό. Αμέσως, έκλεισαν οι χώροι και η «Βασίλισσα» τα επόμενα λεπτά πέταξε δύο γκολάκια. 

Δυστυχώς, η βασική μας αντίπαλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πάλι νίκησε. Η Ξάνθη έριξε πεντάρα στα Τρίκαλα και δείχνει ασταμάτητη. Έχει κάνει και το ρεπό της, σε αντίθεση με εμάς. 

Εδώ να θυμίσουμε πως για να ανέβεις στην Super League, πρέπει να βγεις πρώτος στον όμιλό σου και να παίξεις μπαράζ με τον πρώτο του νοτίου ομίλου. Αν χάσεις σ' αυτό το ματς έχεις μια ακόμη ευκαιρία. Θα παίξεις πάλι μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League που έχει το τριπλάσιο μπάτζετ από όλες τις ομάδες της Super League 2. Με λίγα λόγια, πιάστο αβγό και κούρεφτο! Πολύ δύσκολο να ανέβεις κατηγορία. 

Τι έγινε Κούγια; γκέλαρες στην Κατερίνη; Είσαι 6ος και καταϊδρωμένος στην βαθμολογία; Μα καλά εσύ δεν έλεγες πως θα βγεις τρένο στην Α' Εθνική και ότι έχεις την καλύτερη ομάδα; Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες.... λέει μια σοφή παροιμία!

1 σχόλιο:

  1. Καλά εφόσον υπάρχει το Α'παραρτημα στην κατηγορία,πόσες ελπίδες οι άλλοι? Θα είναι και η μοναδική από την 2 που θα ανέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ