Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

30 νέα κρεβάτια στο Νοσοκομείο Νάουσας

Εν αναμονή ακόμα 18 ηλεκτρονικών κλινώ
ν
Κατέφθασαν και παρελήφθησαν από το Νοσοκομείο Νάουσας 30 νέες κλίνες, παροχή από το «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια της συνεργατικής αλληλοϋποστήριξης των νοσοκομείων της 3ης ΥΠΕ για την ευόδωση του ευρύτερου σκοπού εξυπηρέτησης των αναγκών του πληθυσμού για υπηρεσίες υγείας. Επιπλέον 18 καινούριες ηλεκτρονικές κλίνες -τύπου ΜΕΘ- αναμένονται να δοθούν στο Νοσοκομείο της πόλης, από τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Νάουσας.

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νάουσας Κώστας Λυκοστράτης, στη σχετική δημοσίευση που έκανε μέσω facebook, «Ειναι μια εξαιρετική προσθήκη ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η συνολική λειτουργική κατάσταση του στόλου των κλινών της Μονάδας μας.

Όλα αυτά, εν αναμονή της ακόμα μεγαλύτερης αναβάθμισης ξενοδοχειακού εξοπλισμού διά της δωρεάς 18 ολοκαίνουργιων ηλεκτρονικών κλινών -τύπου ΜΕΘ- από το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Νάουσας.

Με τον τρόπο αυτό περίπου 50 κρεβάτια (40% του συνόλου κλινών Νοσοκομείου) αναβαθμίζονται ώστε να προσφέρονται ακόμα καλύτερες συνθήκες νοσηλείας στους ασθενείς που περιθάλπονται στην Μονάδα μας», σημείωσε, ευχαριστώντας παράλληλα όσους συνέβαλαν στην απόκτηση των κλινών.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ