Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγεία ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός από το «Man Lighting» στη Βέροια!

Led ταινίες όλων των τύπων με τηλεχειρισμό από 9€, χριστουγεννιάτικοι
προτζέκτορες, ring lights, laptops και εκατοντάδες gadget στις καλύτερες τιμές!
Το κατάστημα «Man Lighting» άνοιξε στη Βέροια και είναι επίσημα η χαρά του γκατζετάκια! Εκατοντάδες έξυπνα προϊόντα και gadget για το σπίτι, την εργασία, τα χόμπι, για εσάς, για τους φίλους σας, αλλά και τέλειες ιδέες για δώρα! Εκατοντάδες χρηστικά προϊόντα για τις καθημερινές μας ανάγκες, όπως φορτιστές κινητών και laptop, ηλιακούς φορτιστές, καλώδια, κάρτες μνήμης, λάμπες LED, φακούς επαγγελματικούς, διάφορα αξεσουάρ αυτοκίνητων, μικρόφωνα καραόκε, ρολόγια, ραδιόφωνα, ηχεία bloutooth, καλώδια, car kit, πληκτρολόγια, ακουστικά ασύρματα και ενσύρματα, στικάκια κτλ αλλά και laptop βιτρίνας σε μοναδικές τιμές και δυνατότητες.

Και τώρα τα Χριστούγεννα, προτζέκτορες με χριστουγεννιάτικα μοτίβα για στολισμό που θα ξωρίζει εντός και εκτός σπιτιού! Αλλά και κάθε τύπου ταινίες LED για χριστουγεννιάτικη μαγεία! 


Στο κατάστημα «Man Lighting» στη Βέροια θα βρείτε πολλά σχέδια LED ταινίες όλων των ειδών, με τηλεχειρισμό ή με USB, για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, την τηλεόραση σας τον υπολογιστή σας και να τα χρωματίσετε όπως εσείς θέλετε.

Επίσης, θα βρείτε όλων των ειδών ring light (φωτογραφικό δαχτυλίδι), για τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και για να βγάζετε ποιοτικά και καλοφωτισμένα βίντεο και φωτογραφίες.



Επιπλέον, στο κατάστημα «Man Lighting» θα βρείτε έξυπνα ψηφιακά ρολόγια χειρός. Απόκτησε το νέο σου smartwatch / smart band που αναζητάς σε μοναδικές τιμές που φέρνουν την τεχνολογία στο χέρι σου!



Και αν χρειαστείτε και φωτοτυπίες; Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Οι επιλογές πολλές και πρωτότυπες! Επισκεφθείτε το κατάστημα «Man Lightning» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και Κωττουνίου γωνία στη Βέροια και ανακαλύψτε τες!

Man Lighting
Lighting Store
Μ. Αλεξάνδρου και Κωττουνίου γωνία
Τηλ. 6955817720 - 2331400388
Βρείτε μας στο facebook: Man Lighting































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ