Quantcast

http://picasion.com/

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ψηφίσετε

Αναλυτικές οδηγίες για όσους ψηφίσουν στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου, εξέδωσε η ΕΔΕΚΑΠ. Η ΕΔΕΚΑΠ ενημερώνει ότι κατά την ημέρα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου και αν απαιτηθεί και της 12ης Δεκεμβρίου. Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου. 

Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών στους ανωτέρω θα γίνεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και ο ίδιος θα επιδεικνύει το δικό του στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, γίνεται ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής Μέλους ή Φίλου από την ιστοσελίδα (site) του Κινήματος Αλλαγής.

10 σχόλια:

  1. Το απαραιτητο δικαιολογητικο για να ψηφισεις Λοβερδο ειναι να εισαι ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ και να εισαι κατα ΤΗΣ αντικειμενικης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

      Διαγραφή
  2. Εγώ που είμαι Νέα Δημοκρατία θα πάω να ψηφίσω Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα Ανδρουλακη να ψηφισετε...τουλαχιστον ειναι πιο αφθαρτος.

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔ ΨΗΦΙΖΕΙ Λοβερδο ο Παπανδρέου δεν θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψηφίστε όποιον θέλετε φτάνει να μην έχει πληγώσει το χώρο στο παρελθόν, φεύγοντας και φτιάχνοντας άλλο κόμμα.
    Κάποια στιγμή θα πρέπει να τιμωρούμε τους καιροσκόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ORIGINAL ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συτοι εχουν φυγει απο το ΠΑΣΟΚ εδω και χρονια

      Διαγραφή
  6. Ανάλογα με το ποιός θα βγεί θα είναι και τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ στις ερχόμενες εκλογές. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι με Λοβέρδο δύσκολα να είναι 5ο κόμμα, μάλλον 6ο κοντά με τον Κυριάκο πον και τότε αρχίζουν τα δύσκολα Κούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ